ForsideMariagerfjordRotary Hadsund hylder Skovgården med 130 blomsterbuketter til ansatte og frivillige

Rotary Hadsund hylder Skovgården med 130 blomsterbuketter til ansatte og frivillige

Rotary Hadsund hylder Skovgården med 130 blomsterbuketter til ansatte og frivillige

Rotary Hadsund har taget initiativ til at anerkende den betydningsfulde indsats, som Skovgården yder for borgere med demens. Som en anerkendelse blev 130 blomsterbuketter i går overrakt til alle ansatte og frivillige på Skovgården i Hadsund.

På en solrig onsdag den 13. marts kl. 13.00 samledes repræsentanter fra Rotary Hadsund Jan Andersen, Jørgen Myrup, Paul Madsen og Lars Hoberg for at overrække de smukke buketter som en symbolsk gestus for deres værdsættelse af Skovgårdens arbejde.

“Vi hører mange hjerteskærende historier om demens, og én ting er sikkert – det er ikke en let situation for de ansatte og pårørende,” sagde Jørgen Myrup, medlem af Rotary Hadsund, da de mange smukke blomster blev udleveret onsdag lige over middag.

“Rotary Hadsund ønsker at rette fokus på Skovgården for deres dedikerede arbejde og skabe større opmærksomhed omkring institutionen. Det er en unik arbejdsplads, som vi er stolte af at have i Hadsund. Vi ønsker at fremhæve Skovgårdens indsats og vise byen, hvad de bidrager med,” lød det fra Jørgen Myrup.

Himmerlandsposten.dk
Himmerlandsposten.dk

Skovgården, ledet af Dorthe Lynge, er hjemsted for 110 medarbejdere, der dagligt yder omsorg og støtte til borgere med demens. Herudover er der tilknyttet 20 frivillige, som bidrager til det varme og omsorgsfulde miljø på stedet.

De smukke blomsterbuketter, der blev overrakt, var købt og leveret af Byens Blomster i Hadsund, som også ønskede at være en del af denne hjertelige gestus.

Med initiativet ønsker Rotary Hadsund at sprede en positiv bølge af anerkendelse og støtte til Skovgården og alle dem, der arbejder for at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø for borgere med demens i Hadsund.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet