ForsideVesthimmerland16-årig ung mand anholdt ved Ertebølle efter vild biljagt

16-årig ung mand anholdt ved Ertebølle efter vild biljagt

16-årig ung mand anholdt ved Ertebølle efter vild biljagt

I går aftes modtog Himmerlands Politi i Hobro en anmeldelse om, at en varebil var blevet stjålet i Dybvad omkring kl. 22:30. Hvad der startede som en simpel anmeldelse, eskalerede hurtigt til en dramatisk biljagt gennem flere byer i Nordjylland.

Politikommissær Mikkel Brügmann fra Himmerlands Politi fortæller, at en patrulje spottede den stjålne varebil i Farsø-området og forsøgte at stoppe føreren. Desværre valgte føreren ikke at standse, hvilket resulterede i en intens biljagt. Under flugten kørte føreren med ekstremt høj hastighed, endda op imod 100 km/t på strækninger, hvor fartgrænsen var 40 km/t – hvilket er vanvidskørsel.

Den dramatiske jagt fandt sin afslutning i Ertebølle, hvor føreren mistede kontrollen over bilen og kolliderede med et elforsyningsskab. Efter påkørslen valgte føreren at flygte fra bilen og de to medpassagerer på 18 år, men politiet formåede at indhente ham. Det viste sig at være en 16-årig ung mand, der ud over at være beruset og muligvis påvirket af stoffer, også var i besiddelse af en kniv.

Den 16-årige er fra Brønderslev-området og de to 18-årige er fra Farsø-området.

Det er endnu ikke blevet fastlagt, hvor mange lovovertrædelser den unge mand vil blive sigtet for, men det står helt klart, at hans handlinger har alvorlige konsekvenser.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler