ForsideMariagerfjordFlere indbrud rammer Assens og Mariager

Flere indbrud rammer Assens og Mariager

Flere indbrud rammer Assens og Mariager

Politikommissær Mikkel Brügmann fra Himmerlands Politi i Hobro advarer om en stigning i indbrud i området Assens og Mariager i de seneste dage.

Et af indbruddene fandt sted på Birkevej i Assens i går, mandag, i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 13.30. Indbruddet skete i et anneks, hvor en række genstande blev stjålet, herunder et armbåndsur, 2 par sko, 2 parfumer, en halskæde og en sportstaske. Der blev også forsøgt at stjæle en scooter, men dette forsøg mislykkedes heldigvis.

I en villa i Mariager på Fladbjergvej har der ligeledes været indbrud. Gerningstidspunktet er også i går og er sket i tidsrummet fra kl. 07.30 til kl. 16. Der er blevet knust en rude og der er fra stedet stjålet en reol og et sølvarmbånd.

På Ribevej i Assens i tidsrummet fra søndag kl. 21 til mandag morgen kl. 06 er der blevet stjålet en grå knallert, som dog blev fundet lidt senere mandag formiddag i området.

En Citroen C3 er forsøgt stjålet på Ellevej i Assens i tidsrummet fra søndag kl. 20 til mandag kl. 13. Gerningspersoner har været inde i bilen og brudt tændingslåsen osv. op, men heldigvis lykkedes det ikke for dem at stjæle bilen.

-Der er tale om flere indbrud indenfor et relativt lille geografisk område og det har selvfølgelig skabt bekymring blandt borgerne i området, lyder det fra Mikkel Brügmann og fortsætter:

-Derfor opfordrer vi til at være ekstra opmærksomme og til at kontakte politiet på tlf. 114 såfremt man har informationer til ovenstående eller observerer en mistænkelig aktivitet i området.

Relaterede artikler

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet