ForsideMariagerfjordMistænkelig hvid kassevogn i Mariager - Politiet har modtaget flere henvendelser

Mistænkelig hvid kassevogn i Mariager – Politiet har modtaget flere henvendelser

Mistænkelig hvid kassevogn i Mariager – Politiet har modtaget flere henvendelser

Politiassistent Anders Kammer fra Himmerlands Politi i Hobro har her til morgen informeret om flere bekymrende hændelser i Mariager de seneste to dage. Adskillige anmeldelser er indgået vedrørende en hvid kassevogn, der har tiltrukket mistanke blandt borgerne.

Flere borgere i Mariager har observeret den hvide kassevogn, hvor personerne i bilen udviste en mistænkelig adfærd. En af anmeldelserne beskrev, at kassevognen standsede foran indkørsler og tog billeder af husene. Yderligere bemærkede en anden anmelder, at på Facebook var der rapporteret om lignende episoder, hvor borgere konfronterede personerne i den hvide kassevogn, der ikke kunne redegøre for deres aktiviteter.

Kassevognen mangler desuden en hjulkapsel i førersiden bagerst, hvilket kan være et kendetegn.

I en anden hændelse observerede en anmelder en hvid kassebil holde i naboens indkørsel kl. 06.45 tidligt i går morges, men køretøjet forlod stedet igen kort efter. Politiet har opfordret til, at anmelder tager kontakt til naboen for at undersøge om der har været indbrud eller andre uregelmæssigheder.

Området Assens og Mariager har desuden været ramt af flere indbrud de seneste dage, hvilket øger bekymringen i lokalsamfundet.

Politiet opfordrer til at være opmærksomme på mistænkelig aktivitet i området og kontakte Politiet, såfremt man ser eller hører noget på tlf.: 114.

LÆS OGSÅ: Flere indbrud rammer Assens og Mariager

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet