ForsideMariagerfjordFerieafløsere på Demenscenter Skovgården i Hadsund

Ferieafløsere på Demenscenter Skovgården i Hadsund

Ferieafløsere på Demenscenter Skovgården i Hadsund

JOBANNONCE: Demenscenter Skovgården i Hadsund søger afløsere

Demenscenter Skovgården i Hadsund søger snarest et par afløsere, studerende, der holder sabatår, kommende studerende til afløsning og ferieafløsning i hverdage, weekender og ved ferieafvikling.

I 2022 var vi nomineret til ”Danmarks bedste plejehjem” samt vi har vundet en pris for ”Årets mest innovative boligindretning for mennesker med demens sygdomme”. I 2019 vandt vi prisen for ”Årets bedste demensindsats” gennem projekt med sang og musik.

Demenscenter Skovgården i Hadsund har 66 demensboliger og to aflastningsstuer, fordelt på syv leve-bo miljøer.

På Demenscenter Skovgården ønsker vi medarbejdere der grundlæggende er team-playere og gode til at kommunikere samt har evne og vilje til, at arbejde professionelt og bevare overblikket i pressede situationer. 

Derudover forventes det, at der bidrages til et positivt og godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk samt det at kunne skabe en god relation og igangsætte meningsskabende aktiviteter.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hele tiden har fokus på udvikling. Vi vægter samarbejdet højt. Vi har fokus på et tæt fagligt og tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder også gode fysiske rammer og et godt arbejdsmiljø, med mulighed for sparring. Vi prioriterer beboernes trivsel højt.

Vi glæder os til at møde dig. 

Ansøgningen vedhæftet dokumentation for uddannelse samt tidligere beskæftigelse sendes elektronisk via Emply.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 21. juni 2024 kl. 8.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, dog senest onsdag den 26. juni 2024.


Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du have MitID.

Der indhentes straffeattest og ansættelsen er betinget af, at denne kan godkendes.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til plejecenterleder Dorthe Lynge på tlf. 9711 4717 / 3058 0772. 

Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen. 

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen. 

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk
Ansøg jobbet vis dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler