ForsideVesthimmerlandVesthimmerland Kommune søger: Beskæftigelsesmedarbejder til Job & Uddannelse

Vesthimmerland Kommune søger: Beskæftigelsesmedarbejder til Job & Uddannelse

Vesthimmerland Kommune søger: Beskæftigelsesmedarbejder til Job & Uddannelse

JOBANNONCE: Job og Uddannelse søger beskæftigelsesmedarbejder

Vi søger en beskæftigelsesmedarbejder til vores team der arbejder med uddannelses- og aktivitetsparate unge under 30 år. Der er tale om en fast stilling, der ønskes besat til 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Vi ønsker at ansætte en kollega, der med skarpt beskæftigelsesfokus, en struktureret tilgang og faglige kompetencer, brænder for at lykkes med kerneopgaven i beskæftigelsesindsatsen – at støtte borgeren i at komme på arbejdsmarkedet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Afholdelse af kontaktforløbssamtaler
 • Journalisering, indhentelse af dokumentation, lægeoplysninger, iværksættelse af virksomhedsrettet indsatser mm.

Der arbejdes ud fra en ressourceorienteret, motiverende og aktiv indsats i forhold til borgeren, hvor mål og resultater er en del af hverdagens pejlemærker.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialrådgiver/socialformidler eller har anden relevant erfaring indenfor området.
 • har interesse i at arbejde med vejledning og aktivering indenfor jobcentrets vilkår og rammer
 • har kendskab til beskæftigelseslovgivning og kan omsætte den i praksis
 • kan bevare roen i en travl hverdag og være i stand til at håndtere arbejdet med borgere med fysiske, psykiske og sociale problemer
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt i opgaveudførelsen og har flair for at koordinere og planlægge.
 • har gode samarbejdsevner og relationskompetencer.
 • er lyttende og forstående og formår at stille realistiske og udviklende krav til borgeren
 • er tydelig og inddragende i din tilgang til borgeren
 • formår at bevare overblikket og samtidig formår at sikre flow og fremdrift i borgerens forløb
 • er stærk i din skriftlige dokumentation

Afdelingen
Job og Uddannelse består af cirka 45 medarbejdere, som både omfatter beskæftigelsesmedarbejdere, ydelsesmedarbejdere og administrative medarbejdere. Job og Uddannelse kerneopgave er at hjælpe borgere i job og uddannelse samt varetager opgaver vedr. kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere samt opgaven vedrørende forsikrede ledige med henblik på job eller uddannelse. Den beskæftigelsesrettede indsats omfatter bl.a. råd og vejledning, aktivering i form af nytteindsats, virksomhedspraktik, løntilskud, uddannelsesforløb samt jobsøgnings- og afklaringsforløb.

Desuden varetager afdelingen myndighedsopgaver i forbindelse med behandling og udbetaling af ydelser til de målgrupper, som afdelingen varetager indsatsen overfor.

CUBB
Vesthimmerlands Kommune deltager i CUBB (Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser). CUBB er et forskningsprojekt, der gennemføres i samarbejde med Aalborg Universitet samt Holstebro, Herning, Mariagerfjord og Silkeborg kommuner. Målet er, at styrke indsatsen overfor de mest udsatte borgere og udvikle en beskæftigelsesindsats, som kan opnå forbedrede resultater for målgruppen. Et centralt punkt er derfor at udvikle nye modeller for, hvordan borgerens perspektiv kan inkluderes på måder, der forbedrer kvaliteten af samarbejdet mellem borger og professionelle i jobcentrene.

Hvad tilbyder vi
En god arbejdsplads præget af høj faglighed, engagement og godt kollegialt sammenhold hvor både ledelse og medarbejdere brænder for deres arbejde. Vi hjælper hinanden i hverdagen og er fokuserede på at skabe trygge rammer for læring og udvikling samt prioriterer faglig sparring.

Der er frihed under ansvar idet arbejdstiden er ”sat fri”, selvstændighed i arbejdet og mulighed for at arbejde hjemme efter aftale. Der er tillige frugtordning, Sundhedsordning, kaffe/the og en god kantine der bare gør det lidt sjovere at arbejde hos os.

Vi kan tilbyde en dagligdag, hvor humor og godt humør spiller en stor rolle og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Tillige en dagligdag med variation, ansvar og indflydelse samt gode muligheder for faglig- og personlig udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK/DS.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide om stillingen hos afdelingsleder Tina Elkjær på tlf.: 99 66 75 50 eller Faglig koordinator Janne Sørensen tlf.: 99 66 70 99.
Der er ansøgningsfrist den 14. december. Samtaler forventes afholdt den 18. december.

Ansøgningsfrist: 14. december 2023

Tiltrædelse: 1. januar 2024

Arbejdssted: Vestre Boulevard 7 9600 Aars

Jobtype: Dag Fast Fuldtid

Kontaktperson:Tina Elkjær
Telefon: 99667000
Mobil: 24620089
tiel@vesthimmerland.dk

Janne Vyskocil Sørensen
Telefon: 99667000
Mobil: 2144 6530
jsor@vesthimmerland.dk

Vesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er “Lyst til at gøre en forskel”​ mens #voresvesthimmerland​ er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler