ForsideRebildVellykket stiftende generalforsamling hos Den Sociale Fællesliste

Vellykket stiftende generalforsamling hos Den Sociale Fællesliste

Vellykket stiftende generalforsamling hos Den Sociale Fællesliste

Lørdag aften den 6. januar 2024 blev historie skrevet, da Den Sociale Fællesliste afholdt sin stiftende generalforsamling. Stemningen var høj, og aftenen begyndte med en velsmagende omgang stegt flæsk, før generalforsamlingen officielt gik i gang kl. 18.30.

Formanden for Den Sociale Fællesliste, Sandie Jellesen, bød alle velkommen og indledte aftenen. Første punkt på dagsordenen var valget af dirigent, og Lars Hørsman blev valgt til at lede forsamlingen. Herefter blev Sidsel Simonsen valgt som referent.

Da der for øjeblikket ikke er en bestyrelse, blev punkter som formandens beretning sprunget over. I stedet fik medlemmerne en grundig gennemgang af årets begivenheder i byrådet og udvalgene af byrådssmedlemmerne.

Sidsel Simonsen leverede en beretning fra beskæftigelsesudvalget, Niels Peter Giliamsen fra Kultur, fritid og sundhed, Sandie Jellesen fra Ældre, pleje og omsorg, og Lars Hørsman fra børne- familieudvalget og Økonomiudvalget.

Efter disse beretninger fulgte en gennemgang af vedtægterne med nogle mindre justeringer. Derefter var det tid til valg af bestyrelse, hvor følgende medlemmer blev valgt:

  • Henrik Johansen
  • Uffe Elbæk
  • Tommy Degn
  • Tina Weiss
  • Preben Kristensen
  • Lars Hørsman (som stifter af Listen)

Bestyrelsen vil konstituere sig på et møde inden for de næste 14 dage.

Generalforsamlingen besluttede også, at medlemskab af Den Sociale Fællesliste er åbent, og kontingentet er fastsat til 0 kroner.

Aftenen blev afsluttet i god stemning med positive politiske drøftelser mellem de fremmødte.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet