ForsideMariagerfjordThomsen: Vi vinder fuld fortjent mod superliga nedrykkerne

Thomsen: Vi vinder fuld fortjent mod superliga nedrykkerne

Thomsen: Vi vinder fuld fortjent mod superliga nedrykkerne

Cheftræner Martin Thomsen og de gule vikinger fra Hobro havde fredag den 1. december taget på togt mod syd. Horsens var målet og missionen klar, at der skulle hentes point med hjem til Hobro i årets sidste kamp i NordicBet Ligaen. 

Missionen lykkedes med en 1-0 sejr til Hobro.

Martin Thomsen var da også en meget tilfreds cheftræner som Mariagerfjordposten.dk fik en kommentar, da han sammen med resten af truppen var hoppet på Als Bussen og kursen var sat hjemad mod Hobro, hvor der ventede en velfortjent afslutningsfest for truppen og holdet bag. 

– Vi ender jo med at slutte året af med en fantastisk præsentation, hvor vi vinder fortjent i den sidste kamp på udebane mod endnu et hold, der kommer ned fra superliga ligaen, fortæller Martin Thomsen og fortsætter:

– Det viser et meget godt billede af den halvsæson, som vi har været igennem – ja faktisk hele 2023, hvor vi har gjort det fantastisk. Vi har vundet rigtig mange fodboldkampe. Efter sejren i Hillerød, hvor vi måske er lidt heldige at få alle tre point med hjem, viste vi, at vi stod over for to svære udekampe mod de to hold, der kom ned fra Superligaen.

– Så slutter vi af med at tage alle seks point, det er vanvittigt flot af holdet og et kæmpe skridt mod at komme i top 6 i slutspillet, så stor ros til drengene. Vi får også spillet Tjørne ind i sin afskedskamp og meget fortjent efter mange år i klubben, at han kunne være med til en fortjent sejrssang som punktum for denne halvsæson, slutter cheftræneren.

Simon Jakobsen og Lars Justesen Foto: Dannie Rosenkrantz

Hobro overvintrer som nummer 3 i NordicBet Ligaen.

Næste gang Hobro IK skal i kamp er i februar måned 2024, hvor Fredericia kommer på besøg.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler