ForsideVesthimmerlandTeknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til renoveringer på Vesthimmerlands Flyveplads

Teknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til renoveringer på Vesthimmerlands Flyveplads

Teknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til renoveringer på Vesthimmerlands Flyveplads

Teknik- og Miljøudvalget i Vesthimmerland Kommune mødes den 29. januar 2024 for bl.a. at behandle dette punkt på dagsordenen: Anlægsbevilling til renoveringer på Vesthimmerlands Flyveplads.

Resume: Sagsfremstillingen omhandler frigivelsen af rådighedsbeløb, der er afsat til renoveringer og en ny miljøgodkendelse på Vesthimmerlands Flyveplads.

Baggrund: I anlægsbudgetterne for 2023 og 2024 er der afsat i alt 1,594 mio. kr. til renoveringer og en ny miljøgodkendelse på flyvepladsen. Dette omfatter renoveringer af hangar, landingslys, tankplads samt en revurdering af den nuværende miljøgodkendelse. Disse investeringer er afgørende for fortsat drift og brug af flyvepladsen.

Forventet Konsekvens: Den fortsatte drift af flyvepladsen sikres under forudsætning af overholdelse af den kommende miljøgodkendelse.

Økonomi: Rådighedsbeløb på i alt 1,594 mio. kr. er afsat i budget 2023 og 2024 til renoveringer på flyvepladsen. Disse midler er endnu ikke frigivet.

Procesplan: De planlagte renoveringsarbejder er under forberedelse og forventes udført i 2024. Dialog med miljømyndigheden om revurdering af miljøgodkendelsen er allerede igangsat, og tidshorisonten for den nye godkendelse afhænger af eventuelle indsigelser.

Afgørelse og Indstilling: Administrationen indstiller, at der meddeles anlægsbevilling på 1.594.000 kr. til renoveringer og udarbejdelse af ny miljøgodkendelse på Vesthimmerlands Flyveplads. Anlægsbevillingen finansieres af det afsatte rådighedsbeløb, der samtidigt frigives.

Afgørelse i Teknik- og Miljøudvalget: Sagen forventes at blive afgjort i Teknik- og Miljøudvalget. Denne beslutning markerer en vigtig investering i at opretholde og forbedre faciliteterne på Vesthimmerlands Flyveplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet