ForsideRebildByrådsmøder i Rebild: Udvalgsformænd spiller hovedrollen i ny praksis

Byrådsmøder i Rebild: Udvalgsformænd spiller hovedrollen i ny praksis

Byrådsmøder i Rebild: Udvalgsformænd spiller hovedrollen i ny praksis

Med starten af 2024 har Rebild Kommune implementeret en ny praksis ved byrådsmøderne, hvor udvalgsformændene nu præsenterer og motiverer sager samt udvalgets indstilling for det samlede byråd. Tidligere var det borgmesterens opgave at introducere og guide gennem behandlingen af individuelle sager på byrådsmøderne.

Denne nye praksis på byrådsmøderne i Rebild markerer en ændring i traditionelle arbejdsgange, der har været gældende i mange år. Borgmester Jesper Greth, der har beklædt posten i to år, skulle da også have små påmindelser om den nye praksis af sine byrådskollegaer under årets første byrådsmøde.

Selvom nye arbejdsgange kan præsentere udfordringer, har det første byrådsmøde i 2024 vist, at den nye praksis fungerer med succes takket være en kollektiv indsats.

I Rebild Kommune indtager udvalgsformændene nu en mere rolle som nøgleaktører ved byrådsmøderne, og det forventes, at denne ændring vil give dem øget ansvar og et mere livligt byrådsmøde.

Sammensætningen af udvalgsformændene omfatter Jesper Greth for Byrådet og Økonomiudvalget, Mikkel Højslet for Beskæftigelsesudvalget, Pia Britt Elberg for Teknik og Miljøudvalget, Lene Schmidt Aalestrup for Kultur-, Fritid og Sundhedsudvalget, Jeanette Sagan for Ældre- og Omsorgsudvalget, og Anna Oosterhof for Børn og Familieudvalget.

Alle byrådsmedlemmer kan naturligvis deltage i debatter og drøftelser under alle punkterne på byrådsmøderne.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler