ForsideMariagerfjordSkousen Hobro udvider ejerkredsen og introducerer Nettoline A/S - Hobro

Skousen Hobro udvider ejerkredsen og introducerer Nettoline A/S – Hobro

Skousen Hobro udvider ejerkredsen og introducerer Nettoline A/S – Hobro

Efter 6 års solide ledelse fra Henrik Stevnhoved alene ved roret, har han besluttet at styrke forretningen ved at udvide ejerkredsen med to velkendte ansigter i butikken. Jimmi Louis Andersen og Nikolaj Dons Jensen er nu medejere af både Skousen Hobro og Nørresundby.

Det nyetablerede trekløver vil fremadrettet fortsætte med at fokusere på salg af Skousens anerkendte kvalitetshvidevarer og elartikler til skarpe priser. Desuden vil Henrik Stevnhoved, med udgangspunkt i både Skousen Hobro og Skousen Nørresundby, rette fokus mod erhvervskunder, herunder udlejere, virksomheder, boligforeninger og udviklere.

Den store køkkenafdeling, som befinder sig i samme bygning som Skousen Hobro, skifter nu navn til Nettoline A/S – Hobro og får en ny separat indgang ud mod parkeringspladsen.

“Det bliver mega spændende. Det bliver virkelig vildt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med vores nye konstellation,” udtaler Henrik Stevnhoved til Himmerlandsposten.dk. “Anja Villumsen vil fortsat stå for køkkenafdelingen, men vil få mere kontinuerlig hjælp og sparring sammen med Jimmi. Samspillet mellem vores køkkener fra Nettoline og hvidevarer fra Skousen gør os utroligt konkurrencedygtige på pris, kvalitet og levering.”

“Lige nu har vi travlt med at opbygge den nye køkkenafdeling, så den er klar til vores kæmpe genåbningsfest den 1., 2. og 3. marts i Hobro. Her kan køkkener fra Nettoline ses og opleves, og jeg er sikker på, at Anja og afdelingen har nogle fantastiske tilbud klar til festlighederne. Det har vi i hvert fald i Skousen Hobro,” afslutter Henrik, inden han skynder sig videre med monteringen af nogle køkkenlåger.

Henrik Stevnhoved grundlagde Skousen Hobro tilbage i 2017. Køkkenafdelingen blev etableret i 2020, samme tidspunkt som butikken flyttede til de nuværende lokaler på Sdr. Ringvej i Hobro Syd – lige ved siden af Meny Hobro.

Jimmi Louis Andersen og Henrik Stevnhoved (th) – Nikolaj Dons Jensen var på montageopgave da Himmerlandsposten.dk kigge forbi butikken. Foto: Himmerlandsposten.dk
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet