ForsideRebildRebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

Rebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

Rebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

JOBANNONCE: Vi mangler en pædagog pr. 1. februar 2024 (eller gerne før) til specialklasserækken ”Skoven”, som er en tværkommunal specialklasse under Skørping Skole målrettet normaltbegavede børn med socioemotionelle vanskeligheder. Eleverne har dertil ofte har forskellige diagnoser såsom autisme, angst, ADHD, socioemotionelle problematikker mfl.

”Skoven” er delt i 2 afdelinger– en afdeling for ca. 1.-6.kl. og en afdeling for 6.-10.kl. Vores afdelinger er placeret hhv. 1 km fra Skørping Skole (ældste afdeling) og en i Hellum ca. 5 km fra skolen.
”Skoven” er en afdeling under Skørping skole, der har tre spor med ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang samt specialklasserne AK-klassen og Skoven med ca. 130 elever og 65 lærere og pædagoger.

Vi søger specifikt en pædagog til Skoven yngste afdeling. Her har vi gode faciliteter for at arbejde med børnene, da vi er en afdeling med ca. 20 børn og 11 voksne fordelt i 2 teams. Her har vi egen gymnastiksal, sløjd, madkundskab, trialbane, gode udeområder mm., sådan at der er uanede muligheder for udfoldelse både for børn og voksne. Derudover er vi tæt på Rold skov og fantastisk natur, som vi også gerne bruger i vores undervisning.

Arbejdet tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt at gå i skole. Mange af børnene har en svær og nederlagspræget skolegang bag sig, som vi forsøger at vende gennem motiverende undervisningsmiljøer båret af engagerede medarbejdere og nyskabende/kreative pædagogiske tiltag. Vi arbejder med udgangspunkt i en neurosekventiel pædagogisk tilgang, ligesom vi arbejder med low arousal. Derudover har vi altid forskellige løbende initiativer i gang, som sikrer, at vi får udfordret vores børn og unge til at udvikle deres fulde potentiale. Personalet arbejder i selvstyrende teams, hvorfor der er gode muligheder for at præge din hverdag.

Desuden tilbyder vi

 • muligheden for at dele både hverdag og oplevelser med vores fantastiske børn
 • en arbejdsplads hvor to dage aldrig er ens
 • gode vilkår for forberedelse og hjemmearbejde, som vi anser som afgørende for at levere en indsats af høj faglig kvalitet
 • mulighed for at præge vores tilbud med det, som du brænder for
 • en arbejdsplads med højt til loftet, langt mellem væggene og plads til forskellighed
 • et positivt og uformelt arbejdsmiljø præget af engagerede kolleger, som du sparrer med i forhold til opgaveløsningen, ligesom at du vil modtage løbende supervision
 • et stort specialtilbud, der betyder, at du i alt har ca. 60 kolleger, som du kan sparre med og deltage i tværgående aktiviteter
 • gode faciliteter til at skabe læring og udvikling både ude og inde.

Vi håber, at du

 • brænder for skabe kreative og anderledes lærings- og undervisningssituationer, som udfordrer og motivere børn
 • vil indgå i nogle af vores mange specialpædagogiske aktiviteter som omfatter alle former for bevægelse og motion, udeliv, kreative aktiviteter ude og inde, fodboldskole, dyrehold osv.
 • kan være et aktiv i et tværfagligt team bestående af lærere og pædagoger i et fælles ligeværdigt ansvar for opgaveløsning
 • er robust og kan se børnenes potentialer og invitationer bag uhensigtsmæssig adfærd
 • kan indgå i en low-arousal pædagogik, hvor vi arbejder med børnene gennem relationsdannelse og positive stemninger frem for belønning og straf
 • har visioner og ideer til at understøtte vores løbende udvikling af tilbuddet
 • ser dig selv om en vigtig del af at løse den pædagogiske opgave og dermed også fokuserer på løbende at reflektere over din egen pædagogiske praksis og erhverve dig nye kompetencer i fællesskab med dine kolleger.

Derudover tilbyder vi en rundvisning for interesserede ansøgere tirsdag den 5. december kl. 15.30 på Skørpingvej 78, Hellum, 9520 Skørping.

For spørgsmål

kan du i øvrigt kontakte koordinator Martin Aldahl, telefon 31 94 37 09 eller afdelingsleder Jannie Bonde på telefon 22 60 72 54.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 10. december 2023 kl. 20.00.
Samtalerne afholdes torsdag den 14. december 2024.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet