ForsideMariagerfjordCarina Kondrup er tiltrådt som Bylivskoordinator i Mariager

Carina Kondrup er tiltrådt som Bylivskoordinator i Mariager

Carina Kondrup er tiltrådt som Bylivskoordinator i Mariager

Mariager har fundet sin Bylivskoordinator 

I Mariager har man fundet sin nye Bylivskoordinator. Det blev Carina Kondrup, som startede i sin nye stilling d. 1. december. 

Bag ansættelsen står Mariager Handel- og Turistforening, Cittaslow og Mariager Hallen, repræsenteret af Mette Holm Nielsen, Mette Bay Velling og Poul Bo Nielsen 

Visionen for Mariager er at samle den dynamiske foreningskultur og det store potentiale, byen rummer i en fælles front. 

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet,” fortæller den nye Bylivskoordinator Carina Kondrup og fortsætter: “ Mariager kan så meget og har et kæmpe potentiale. “Vi har den smukke natur omkring os, fjorden og en masse ildsjæle ude i byens mange foreninger.” 

“Nu skal jeg selvfølgelig lige i gang og danne mig et overblik, men der er mange spændende opgaver på tegnebrættet,” slutter Carina Kondrup. 

En af de første opgaver bliver at arbejde med en præsentations hjemmeside for Mariager, samt en kalender som skal give et overblik over hvad der sker i byen. 

Derudover er der planlagt et byforum søndag d. 4. februar 2024. 

“Her har man mulighed for at komme og give sit besyv med omkring, hvad der skal ske i Mariager i fremtiden,” fortæller Carina Kondrup.” Der vil blandt andet blive lavet små workshops, hvor man i grupper kan drøfte de gode ideer for byen.” 

Lokal kendt Bylivskoordinator 

Til daglig bor Carina med sin mand og to børn i en lille landsby lidt syd for Mariager. 

“Vi har boet i området i ca 18 år, så jeg er godt kendt i og omkring Mariager.” 

Til daglig vil Carina få kontorplads på det gamle rådhus i Mariager: “Meget af mit arbejde kommer til at foregå hos foreningerne i Mariager, til møder og opsøgende, så kontorpladsen på det gamle rådhus skal ses, som en base, hvor man kan finde mig nogle timer om ugen, når jeg er kommet på plads,” forklarer Carina og slutter: 

“Og så er man jo altid velkommen til at kontakte mig, hvor man har en god ide man vil drøfte eller har brug for hjælp til.” 

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler