Forside112Politiet til mistænkt 19-årig - Meld dig selv eller foto offentliggøres

Politiet til mistænkt 19-årig – Meld dig selv eller foto offentliggøres

Politiet til mistænkt 19-årig – Meld dig selv eller foto offentliggøres

Det oplyser sagens efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

”Vores efterforskningsskridt har fastslået identiteten på en central mistænkt i sagen: En 19-årig lokal mand – og jeg vil gerne opfordre den pågældende mand til at melde sig selv til os. Straks,” pointerer vicepolitiinspektøren.

Ellers vil politiet, understreger Frank Olsen, snart offentliggøre fuld identitet samt foto af den mistænkte i sagen.

”Vi står med en sag om drabsforsøg. Det er dybt alvorligt – og det er fuldstændig uacceptabelt det, der skete onsdag aften. Den eller de ansvarlige skal stilles til regnskab for deres handlinger.”

Motiv uklart

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat på højtryk i sagen, så alle omstændighederne kan blive belyst både før, under og efter drabsforsøget. Det arbejde involverer mange såkaldte efterforskningsskridt fra politiets side – afhøringer, forhøringer, tekniske undersøgelser, sporsikring, rapporter, m.m. – og det er således et omfattende og særdeles grundigt arbejde, der tager lang tid.

”Og det betyder,” understreger Frank Olsen, ” at vi fortsat ikke kan oplyse noget nærmere omkring et motiv til drabsforsøget. Det betyder også, at vi heller ikke gå nærmere ind i sagens enkeltheder eller dens detaljer. Det er simpelthen for tidligt; og vi har et vigtigt hensyn til at tage efterforskningen, så vi kan sikre, at de ansvarlige bliver stillet til regnskab.” 

Den mistænkte bliver her senere i dag, den 12. januar 2024, kl. 1700, fremstillet in absentia i et grundlovsforhør med henblik på en international efterlysning. Nordjyllands Politi vil af hensyn til efterforskningen begære lukkede døre.

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om sagen eller frigive flere oplysninger på nuværende tidspunkt, men politiet melder ud igen om sagen så snart, at det er muligt.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet