ForsideVesthimmerlandNytårskur hylder tidligere borgmestre i Vesthimmerland

Nytårskur hylder tidligere borgmestre i Vesthimmerland

Nytårskur hylder tidligere borgmestre i Vesthimmerland

For sjette gang i Vesthimmerlands historie blev der afholdt en nytårskur, hvor borgmester Per Bach Laursen åbnede dørene på Rådhuset i Aars for de tidligere borgmestre i Vesthimmerland og de fire sammensatte kommuner: Aars, Løgstør, Farsø og Aalestrup.

Nytårskuren den 5. januar blev en begivenhedsrig dag, hvor samtalen flød frit, og emnerne spændte bredt. En af de centrale samtaleemner var Dronningens nære forhold til Vesthimmerland, og ikke mindst hendes historiske abdicering, som blev diskuteret livligt i nytårstalen.

På billedet fra 2024-udgaven af nytårskuren ses følgende tidligere borgmestre fra venstre: Jens Lauritzen (Løgstør/Vesthimmerland), Per Bach Laursen (Vesthimmerland), Jette Thomsen (Farsø), Knud Kristensen (Aars/Vesthimmerland), Per Nørgaard (Aars), Martin Glerup (Aars), Christian Mejdahl (Løgstør) og Per Bisgaard (Aalestrup).

Borgmester Per Bach Laursen udtrykte en stor tak til alle de tidligere borgmestre for deres ekstraordinære indsats og deres vedvarende lyst til at præge det fælles område, som vi i dag kender som Vesthimmerland. Nytårskuren fungerede som en hyldest til deres betydningsfulde bidrag til lokalsamfundet og som en anerkendelse af deres dedikation til Vesthimmerland.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler