ForsideMariagerfjordMariagerfjord Ungdomsskole byder 6. klasser velkommen i ungdomsklubberne

Mariagerfjord Ungdomsskole byder 6. klasser velkommen i ungdomsklubberne

Mariagerfjord Ungdomsskole byder 6. klasser velkommen i ungdomsklubberne

Her efter vinterferien har ungdomsskolen et nyt tilbud til alle 6. klasser i kommunen – De kan komme og være med i en af de 11 ungdomsklubber, der findes rundt omkring i kommunen. Ungdomsklubberne er et sted, hvor de unge kan være sig selv, møde nye venner, lave sjove aktiviteter og dele interesser. De kan være med til at bestemme, hvad der kan ske i klubben og meget mere.

Ungdomsskolen og ungdomsklubberne glæder sig til at få endnu mere liv og energi i klubberne, og håber, at mange 6. klasser vil benytte sig af muligheden for at komme i vores klubber.

Assens og Vebbestrup Ungdomsklubber har haft besøg af 6. klasserne til en VIP aften.  Klubkoordinator for Assens Ungdomsklub Nanna Wagner Sørensen fortæller:

-VIP aftenen var kun var for sjette klasserne, hvor de var i klubben og så deres lokaler og lavede nogle kreative ting. De havde nogle konkurrencer, og så kom ungdomsskolen med deres campingvogn og deres pizzaovne, hvor der blev lavet pizza ude i skolegården. Det var bare et hit. Vi havde en rigtig hyggelig og sjov aften, hvor vi fik snakket med de unge og vist dem, hvad vi kan tilbyde dem i klubben. Vi er sikker på at de fik en god oplevelse den aften.

Da sjette klasserne måtte starte i ungdomsklubben her efter vinterferien, valgte Assens Ungdomsklub at slå 6. klassernes første klubaften sammen med deres årlige fastelavnsfest. Der blev holdt et brag af en fest, og de fik slået katten af tønden. Kronet konge og dronning. De havde amerikanertid og de havde fastelavnsquiz, der blev spillet PlayStation, der blev spillet Uno, Fifa og meget mere.

-Det var en super aften  hvor vi fik blandet de gamle og de nye medlemmer, og alle havde det sjovt og hyggeligt. Vi havde også nogle flotte og kreative kostumer, og vi kårede den uhyggeligste , mest sporty, fedeste og mest kreative udklædning, slutter Nanna Wagner Sørensen. 

Assens Ungdomsklub er en af de mange klubber, der glæder sig til at få endnu mere liv og energi i klubberne, og til at byde de nye sjette klasser velkommen i ungdomsskolen.

Alle 6. klasser er også velkommen til Ungdomsskolens poolparty, som afholdes i Arden svømmehal lørdag d. 2. mart fra kl. 19-22. Her vil der være kæmpe forhindringsbane, WaterBalls, konkurrencer m.m.

Hop ind og tilmeld dig online på www.mariagerfjordungdomsskole.dk eller i en klub nær dig og gerne til poolparty – det er for alle unge i Mariagerfjord Kommune fra 6. Klasse og op til 18 år

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler