ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Teamkoordinator til Rosenhaven

Mariagerfjord Kommune søger: Teamkoordinator til Rosenhaven

Mariagerfjord Kommune søger: Teamkoordinator til Rosenhaven

JOBANNONCE:Vi vokser og mangler dig, der vil arbejde som teamkoordinator i en nyoprettet stilling, i et hus med høj faglig kvalitet og gode rammer.

Vi er et stort dejligt hus med seks børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og omkring 25 dygtige medarbejdere.

Rosenhaven er et hus hvor børnefælleskaber, fokus på relationer og udviklende læringsmiljøer med udgangspunkt i børneperspektivet er grundlæggende for vores arbejde. Du finder hos os en masse skønne unger, dygtige og engagerede kollegaer og plads til både nytænkning og faste traditioner.

Rosenhaven er en del af Dagtilbudsområde Nord, som også består af børnehusene BørneUniverset, Børnegården, Særligt dagtilbud, Hesselholt, Skelhus og Himmelblå og er et dagtilbud hvor børnefælleskaber, fokus på relationer og udviklende læringsmiljøer for både børn og personale er grundlæggende for vores arbejde.

Som Teamkoordinator er du ansat på 37 timer, hvor af ca. 15 af dine timer er i den pædagogiske praksis i vuggestuen. Du vil i tæt samarbejde med pædagogisk leder, stå for at koordinere husets aktiviteter, sparre med kollegaerne og sikre fremdrift i de pædagogiske indsatser.

Vi søger en teamkoordinator der:

 • I samarbejde med pædagogisk leder kvalificerer, understøtter, udvikler og facilitere den daglige pædagogiske praksis i vuggestueteamet.
 • Med et positivt ressourcesyn kan understøtte og sikre høj kvalitet i den pædagogiske praksis.
 • Planlægger og igangsætter pædagogiske processer i samarbejde med pædagogisk leder.
 • Er reflekterende med gode samarbejdsevner. Respekterer og rummer forskelligheder og vil arbejde med disse. Har tydelig kommunikation og faglighed i samarbejdet med forældre.
 • Besidder et godt overblik, og betragter det som en naturlig del af opgaven, at f.eks. udarbejde mødeplaner og koordinere i hverdagen i det samlede Rosenhaven.
 • Er engageret med et godt humør, og er mødestabil og fleksibel.
 • Er bindeled mellem ledelse og teamet.

Vi forventer, at du:

 • Har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer.
 • Har en stor faglighed og kan formidle den tydeligt i skrift og tale.
 • Kan og vil koordinere, strukturere og administrere i daglige praksis.
 • Har lyst til at skabe og udvikle læringsmiljøer, som understøtter børns trivsel, læring og udvikling.
 • Ser huset som en helhed, og løser dine opgaver ud fra dette perspektiv.
 • Kan anvende relevante IT systemer.

Som teamkoordinator referere du til den daglige pædagogiske leder i huset og har som udgangspunkt en pædagogisk uddannelse samt erfaring med pædagogisk arbejde. Vi tilbyder desuden relevant lederuddannelse.

Hvad skal du også vide?
Rosenhaven er et nyere hus med masser af plads inde og ude. Huset er opdelt i sektioner med 2 stuer i hver. Vi har stort motorikrum, boblebad/vandrum og minibusser eller ladcykler hvis vi vil på tur. Vi holder fælles personaledage, hvor vi dygtiggør os sammen, vi har store og små sociale arrangementer (for dem der ønsker at deltage) Vi har ansat en AKT pædagog som vejleder og understøtter dig i din praksis og har også ergoterapeuter, musik – og psykomotorisk terapeuter ansat i dagtilbuddet. Vi tilbyder alle nye medarbejdere ICDP kurser og har pt. medarbejdere i gang med kurser og uddannelse som; NPU, sprogmentor, lederafklaring, naturvejleder, lederuddannelse mv.

Vil du vide mere så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Hanne Bonde Andersen på 9711 5130 eller områdeleder Trine Blaabjerg på 21797214 eller komme på en rundvisning.

Ansøgningsfrist d. 27.2.2024 kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt d. 28.2.24

Tiltrædelse: 01.04.2024


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår, hvor lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet