ForsideMariagerfjordKok med passion for madens verden søges til Hotel Amerika

Kok med passion for madens verden søges til Hotel Amerika

Kok med passion for madens verden søges til Hotel Amerika

JOBANNONCE: Er du initiativrig, nysgerrig og nytænkende indenfor dit fag?
– så er det lige dig, vi søger til vores engagerede køkkenteam

Dig – vores nye kollega
Vi søger dig, som er faguddannet og har erfaring fra lignende stillinger. Du er præcis og ved, at hver tallerken tæller. Tempoet er til tider højt og her evner du at bevare overblikket og være løsningsorienteret. Vi har elever i køkkenet og det er vigtigt for os, at du naturligt går foran og gerne lærer fra dig.

À la carte
Vores à la carte menukort er nøje sammensat med udgangspunkt i sæsonens råvarer og omgivelserne omkring Mariager Fjord og Østerskoven i Hobro. Vi er hele tiden i bevægelse mod nye smagsoplevelser og hertil er vi spændte på at høre dine tanker og idéer.

Du får
Hos os får du et spændende job på et hotel i konstant udvikling. Du vil indgå i vores unikke fællesskab med en uhøjtidelig stemning og højt til loftet. Vi værdsætter hinanden og den enkeltes trivsel sættes højt. Vi følger overenskomsten, som sikrer dig en ordentlig løn, pension samt øvrige personalefordele.

Gæsten i fokus
Vores gæster besøger os for de gode oplevelser. Det gælder i høj grad også, når de spiser hos os. Vores klare mission er, at de efter endt ophold skal gå herfra med den særlige oplevelse, der gør, at de har os i tankerne til deres næste restaurantbesøg / fest / hotelophold. Som kok hos os får du medansvar for sikringen heraf.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning med CV til Maria på mail kokkenchef@hotelamerika.dk – mrk. kok. Samtaler holdes løbende og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet. Vi forbeholder os her retten til at tage opslaget ned, når stillingen er besat.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på mail: kokkenchef@hotelamerika.dk

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet