Forside112Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

I forbindelse med en lang række anmeldelser om tyveri af sidespejle, efterlyser Østjyllands Politi et specifikt udenlandsk køretøj. Det er politiets klare formodning, at det pågældende køretøj har en relation til de mange sidespejlstyverier, der i løbet af den seneste uges tid er blevet begået i forskellige aarhusianske bydele.

Foto: Østjyllands Politi

Har du set denne sølvgrå Toyota Corolla på litauiske nummerplader?

I så fald bedes du snarest muligt kontakte Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

Det er politiets klare formodning, at køretøjet har en nær relation til gerningsmændene bag de mange nylige anmeldelser om tyveri af sidespejle, som særligt har ramt bilejere af dyrere bilmærker i flere aarhusianske bydele over den seneste uges tid.

Forinden tyverierne i det østjyske er der blevet begået en lang række lignende tyverier af sidespejle i Københavnsområdet, og derfor kan gerningsmændene og det efterlyste køretøj også have bevæget sig videre rundt i landet.

”Hvis man ser køretøjet, skal man ikke selv tage kontakt til personerne, men i stedet underrette sit nærmeste politi og fortælle om sine iagttagelser. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard.

Det pågældende køretøj er nærmere bestemt en grå/sølvgrå Toyota Corolla Verso på litauiske nummerplader med ét af følgende to mulige registreringsnumre: GJO699 eller GUO699.

Østjyllands Politi er blevet gjort bekendt med køretøjet i forbindelse med en målrettet indsats mod de mange nylige anmeldelser om sidespejlstyverier, hvor politiet i den forbindelse blandt andet har gennemset en lang række overvågningsvideoer og modtaget flere brugbare oplysninger fra borgerne.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler