ForsideMariagerfjordGlæd én du holder af med en skøn julegave: Koncertbilletter og oplevelse...

Glæd én du holder af med en skøn julegave: Koncertbilletter og oplevelse til Øster Hurup

Glæd én du holder af med en skøn julegave: Koncertbilletter og oplevelse til Øster Hurup

Det er både hyggeligt og personligt at give en oplevelse i julegave. Mangler du at købe en julegave eller to, kan du stadig nå at få fat i et par koncertbilletter, så du kan give en oplevelse i julegave.

Julegavesæsonen er over os, og det kan sommetider være svært at finde på en god gave. Mangler du at give en gave til én, der har samme musiksmag som dig, kan du overraske vedkommende med et par billetter til en koncert, som i begge gerne vil opleve.

I det nye år afholdes der en række koncerter på mad- og musikstedet Overfor Mad & Musik i Øster Hurup. Oplev for eksempel Johnny Madsen Tribute, der hylder den ikoniske Johnny Madsen til deres koncerter for 200 kr. pr. billet. Er i glade for Smokie, er der også mulighed for at købe billetter til en koncert med Mr. Smoking, som i en kombination af musikalske numre og sjove anekdoter hylder Smokie til 125 kr. pr. billet. Er i mere til Fede Finn & Funny Boyz’ karismatiske musik, er der også mulighed at opleve dem for 150 kr. pr. billet.

Til alle tre koncerter er der mulighed for at spise på naborestauranterne Rustik og Sizzlers, inden det går løs. Kontakt restauranterne direkte for at bestille bord.

Billetterne til de tre koncerter sælges i samarbejde med Event Øster Hurup, og de kan købes på eventoesterhurup.dk.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet