ForsideMariagerfjordDe frivillige vågere i Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune gør en forskel...

De frivillige vågere i Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune gør en forskel – Ingen skal dø alene

De frivillige vågere i Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune gør en forskel – Ingen skal dø alene

De frivillige vågere i Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune mødets over et stykke mad til Netværksmøde i Medborgerhuset i Hobro.

Præsentationsrunden blev historisk, idet det i år er 15 år siden Lillian Møller Pedersen oprettede vågetjenesten og til mødet var der flere, som har været aktive i vågetjenesten siden starten, også nuværende aktivitetsleder Grethe Mikkelsen, så alle nye og erfarne vågere fik et nostalgisk og historisk tilbageblik.

Foto: De frivillige vågere i Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune

Efter præsentations runden orienterede aktivitetsleder Tove Thustrup Pedersen om forløbet i 2023, hvor der blev våget i 101 time, og der blev våget på samtlige af kommunens plejecentrer, i private hjem og på Hobro Sygehus, hvor der i 2023 blev indgået en samarbejdsaftale.

Vågetjenesten er meget værdsat og modtager mange positive tilbagemeldinger fra pårørende og ansatte i Mariagerfjord Kommune.

Under kaffen var der en livlig snak, og der kom forslag om, fast at mødes 2 gange årligt, og den ene gang gerne foredrag med en fagperson, tilbyde følgevagter til nye frivillige vågere, udflugt til krematoriet og kapellet  i Aalborg, hvor der også er et muslimsk kapel, søge om midler så hver frivillig kan få en “vågetaske” med relevant indhold (tæppe, drikkedunk, termokande mm).

Afslutningsvis delte de frivillige smukke, varme og omsorgsfulde fortællinger fra deres virke som vågere.

Er du blevet interesseret i at høre mere om det frivillige arbejde som våger, kan du kontakte Tove på tlf. 23 39 23 98

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler