ForsideVesthimmerlandBrand hærger Getama møbelfabrik i Gedsted

Brand hærger Getama møbelfabrik i Gedsted

Brand hærger Getama møbelfabrik i Gedsted

I nat blev Nordjyllands Politi kaldt til Getama møbelfabrik på Holmmarksvej i Gedsted, Vesthimmerlands Kommune, efter en brand brød ud. Klokken 03.40 modtog politiet anmeldelsen, men årsagen til branden er endnu ukendt. Oprindeligt blev politiet informeret om, at der var udløst en alarm på fabrikken, hvilket mistænkes for at være et indbrud eller tyveri. Senere blev det klart, at det drejede sig om en brand.

Indsatslederen fra Nordjyllands Beredskab overtog styringen kl. 4.30 med hele 51 brandfolk til stede på stedet. Stationerne i Farsø, Aalestrup, Aars og Møldrup samt Beredskabsstyrelsen i Thisted bidrog til slukningsarbejdet.

Selvom branden er under kontrol efter mere end fem timer, fortsætter 30-40 brandfolk arbejdet på møbelfabrikken. Trods indsatsen lykkedes det at redde en lager- og produktionsbygning, mens en tilstødende produktionsbygning, der også huser administrationen, blev fuldstændig ødelagt.

Indsatslederen opfordrer beboere i nærheden til at lukke døre og vinduer samt slukke ventilationsanlægget, hvis de generes af røgen. Efterslukningen forventes at vare det meste af dagen og ud på aftenen.

Skadesservice er blevet tilkaldt for at hjælpe med at fjerne virksomhedens ejendele fra stedet. Situationen udvikler sig fortsat, og politiet fortsætter med at undersøge årsagen til branden.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet