ForsideRebildBeskæftigelsesudvalget i Rebild Kommune flytter udvalgsmøder på virksomheder

Beskæftigelsesudvalget i Rebild Kommune flytter udvalgsmøder på virksomheder

Beskæftigelsesudvalget i Rebild Kommune flytter udvalgsmøder på virksomheder

Beskæftigelsesudvalget i Rebild Kommune holder møde den 6. februar 2024, hvor der bl.a. på dagsordenen er: Beslutningssag: Udvalgsmøder på virksomheder – foråret 2024

Resume

Beskæftigelsesudvalget har på seneste møde den 9. januar 2024, udtrykt ønske om, at udvalgsmøderne, i det omfang det er muligt og relevant, afholdes på lokale virksomheder eller institutioner.

Indstilling

Forvaltningen indstiller, at

  • Udvalgsmødet den 5. marts 2024 afholdes på FGU institutionen i Støvring.
  • Yderligere to af udvalgsmøderne før sommerferien afholdes på lokale virksomheder eller institutioner.
  • Udvalget på møde den 13. august 2024 drøfter og beslutter, om der forsat skal afholdes udvalgsmøder på lokale virksomheder og institutioner i efteråret 2024.

Sagsfremstilling

Beskæftigelsesudvalget har udtrykt ønske om, at udvalgsmøderne, i det omfang det er muligt og relevant, afholdes på lokale virksomheder eller institutioner.

Forvaltningen har i den forbindelse undersøgt mulighederne og vil i perioden frem til sommerferien løbende planlægge, at nogle af udvalgsmøderne afholdes på en virksomhed eller institution, der på en eller flere områder bidrager positivt i forhold til uddannelse eller beskæftigelse for forskellige målgrupper.

Forvaltningen har fået en forespørgsel fra FGU (Forberedende Grunduddannelse) omkring muligheden for at få udvalget på besøg på FGU-institutionen i Støvring i forbindelse med udvalgsmødet den 4. marts. På mødet ønsker FGU at orientere om den nye politiske aftale for FGU, med blandt andet tilfører flere ressourcer til området.

Økonomi

Ingen økonomiske eller bevillingsmæssige konsekvenser.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler