ForsideMariagerfjord4 års fødselsdag hos Hobro Brød

4 års fødselsdag hos Hobro Brød

4 års fødselsdag hos Hobro Brød

I dag, den 1. marts, fejrer Hobro Brød sin fjerde fødselsdag, og bag bageriets døre ligger en historie fyldt med brød, kager og kaffebar. Det hele begyndte for fire år siden, da bagermester Mads Nymann sammen med May åbnede dørene til Hobro Brød med spænding på toppen af Adelgade.

“Det er 4 år siden vi i spænding slog dørene op til Hobro Brød. I har taget imod os med åbne arme, nysgerrighed og varme. Også da vi lavede ‘Høne-kam’, runde hindbærsnitter og grøn Othello lagkage,” deler Mads Nymann, bagermester hos Hobro Brød, med et smil.

Hobro Brød har ikke kun skabt lækre bagværk, men har også skabt en hyggelig café.

“I støtter godt op om vores cafe og de nyheder vi præsenterer jer for – tusind tak for opbakningen Hobro,” tilføjer Mads med taknemmelighed i stemmen.

Gennem årene har Hobro Brød skabt ikke kun bagværk, men også en hyggelig oase for samvær og god smag. Hobro Brød har i sin korte levetid opnået fornemme anderkendelser med en 1. og 2. plads som Nordjyllands bedste bageri i en afstemning arrangeret af Opdagdanmark.dk

Så næste gang du går forbi Hobro Brød, husk at sende en tanke til det fjerde års fødselsdagsbarn, der har fyldt byen med duften af friskbagt brød og søde kager i fire år nu. Tillykke med fødselsdagen, Hobro Brød!

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet