ForsideMariagerfjordHenrik Harbo - Souschef og kunderådgiver i Sparekassen Danmark i Arden

Henrik Harbo – Souschef og kunderådgiver i Sparekassen Danmark i Arden

Henrik Harbo – Souschef og kunderådgiver i Sparekassen Danmark i Arden

Henrik Harbo har mere end tre årtier på sit cv som lokal bank- og sparekassedirektør på Østergade 6 i Arden. Siden starten af 1990’erne, hvor Henrik først kom til byen og dengang arbejdede i Sparekassen Himmerland, har pengeinstituttet gennemgået flere fusioner og navneskift.

Gennem alle årene har Henrik kastet sig over opgaverne med energi og omtanke. Uanset om hans titel har været rådgiver, afdelingsdirektør eller souschef, har Henriks tilgang altid været den samme – nemlig at hjælpe kunderne med gode finansielle løsninger, der kan realisere deres drømme eller hjælpe dem gennem svære tider.

I dag fungerer Henrik Harbo som souschef i Sparekassen Danmark i Arden.

”Jeg nyder virkelig mit job som souschef. En stor del af min arbejdstid går med direkte kundekontakt. Desuden varetager jeg få, men spændende administrative opgaver. For mig handler mit arbejde om at tale med kunderne og finde gode og holdbare løsninger for alle parter”.

“Jeg trives virkelig i min nuværende stilling og ser frem til hver dag på arbejde. Vi har sammensat et stærkt team i afdelingen, hvor vi supplerer hinanden godt både med sjov og ballade og med faglig hjælp og sparring. Jeg glæder mig også over, at vi har Sparekassen Danmark Fondene, der støtter så mange foreninger med økonomisk hjælp til deres udvikling. Fondene får deres midler fra renterne af den garantkapital, de har stående i sparekassen. Den sammenhæng gør mig ekstra stolt af og ekstra motiveret til at arbejde i Sparekassen Danmark,” slutter Henrik Harbo.

Henrik er et velkendt ansigt i Arden og byens foreninger.

Hvis du ikke kender Henrik gennem Sparekassen Danmark, har du sandsynligvis mødt ham i andre sammenhænge i byen. Han har været meget aktiv i forskellige af byens foreningsbestyrelser, både som kasserer, revisor og bestyrelsesmedlem.

I skrivende stund fungerer han som bestyrelsesmedlem i Arden Fjernvarme, Fællesrådet og Sponsorudvalget i Jarl Arden. Derudover varetager han forskellige revisorposter i andre af byens foreninger.

Henrik er desuden aktiv gennem vinteren på badmintonbanen og spinningcyklen i Arden Hallerne. Af og til tager han også imod udfordringer fra kollegerne eller børnene i et spil paddel.

Privat er Henrik Harbo gift med Anita og bosat i Arden tæt på skoven. Sammen har parret tre voksne børn, Morten og tvillingerne Mette og Michael.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet