ForsideVesthimmerlandVesthimmerlands Kommune søger: Underviser til CKU Himmerland

Vesthimmerlands Kommune søger: Underviser til CKU Himmerland

Vesthimmerlands Kommune søger: Underviser til CKU Himmerland

JOBANNONCE: Underviser til specialområdet søges til midlertidig fuldtidsstilling i CKU Himmerlands ungeafdeling i Arden pr. 1. august 2024

Stillingsbeskrivelse
Vi søger hermed en ny kollega med erfaring inden for specialundervisning for unge med særlige behov – meget gerne inden for autismeområdet. Vi søger en lærer med en anerkendende tilgang til elever og kollegaer, som har kompetencer indenfor almindelige skolefag f.eks. dansk, engelsk eller matematik, men som kan tænke nye veje til læring. Derudover vil det være af særlig interesse for os med kompetencer inden for syning/håndarbejde og madkundskab.

Det er vigtigt, du besidder gode relationelle kompetencer, som er grundvilkåret for at arbejde med vores unge. Såfremt du har nogle kompetencer eller særinteresser, som vores elever kunne gavne af, er det vigtigt, du får det beskrevet for os, da det har betydning for sammensætningen af personalegruppen.

Du skal kunne skriftliggøre mål, metode og evaluering af din undervisning.

Det er ikke et krav men en fordel, hvis du har neuropsykologisk og -pædagogisk uddannelse og/eller er uddannet FVU-lærer. Kurser/uddannelse inden for arbejde med autisme eller low arousal vil vægte højt. Du skal forvente at efteruddanne dig i det, såfremt du ikke har de kompetencer. Du skal have lyst og gå-på-mod til at indgå i et tæt samarbejde med lærere og andre fagpersoner, men også kunne arbejde selvstændigt. Derudover skal du kunne håndtere undervisning af flere elever på forskellige niveauer i forskellige fag samtidigt. Desuden vil stillingen indebære funktion som kontaktlærer for op til 6 elever, hvor du vil være den primære kontakt mellem skole, hjem og kommunale samarbejdspartnere.

Afdelingen
Vi søger en underviser (lærer eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund) til undervisning på Center for Kommunikation og Undervisning, Himmerland, med tjeneste i skolens ungeafdeling i Arden. Eleverne er unge i alderen 16-25 år, som af forskellige grunde ikke kan benytte de ordinære ungdomsuddannelser og derfor henvises til STU – Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse eller bliver aktiveret efter Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Målet er at udvikle eleverne til et voksenliv så selvstændigt som muligt og gennem undervisning, rådgivning og vejledning hjælpe dem videre til relevant uddannelse eller beskæftigelse. Elevmålgruppen spænder bredt og eleverne spænder kognitivt fra førskolealderen til alderssvarende, og har karakter af generelle eller specifikke vanskeligheder. Eleverne er opdelt i grupper, så de befinder sig i et undervisningstilbud med andre ligesindede elever. Undervisningen foregår på små hold med udgangspunkt i en individuel undervisningsplan.

Bliver du en del af holdet…
Måske bliver du inden længe en del af det hold, der i fællesskab arbejder med at skabe den bedst mulige hverdag for vores unge mennesker. Vi har rigtig gode faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du vil komme tæt på både elever og kolleger i mange sammenhænge og du skal, udover det faglige, også være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at smide os en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Det vigtigste er, at du vil og forstår vores elevgruppe. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der foreligger en lokalaftale indgået mellem DLF og Vesthimmerland Kommune.

Der vil blive indhentet straffeattest inden ansættelse.

Da CKU Himmerland består af 4 afdelinger på 4 forskellige adresser, er det et krav, man har bil til rådighed, så man kan fragte sig selv mellem afdelingerne f.eks. til fælles personalemøder og lign.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at ringe til viceskoleleder Stinne Yde-Lakmann på tlf. 25524955. Du kan også finde mere information om CKU Himmerland på www.ckuhimmerland.dk eller facebook.

Stillingen er slået op på baggrund af ekstraordinært højt elevtal ved start af skoleåret 24/25 og er en midlertidig stilling fra 1. august 2024 til 31. juli 2025.

Ansøgningsfrist er den 17. juni 2024. Der afholdes samtaler den 20. juni 2024.

Ansøgningsfrist: 17. juni 2024

Tiltrædelse: 1. august 2024

Arbejdssted: Blåkildevej 46E 9510 Arden

Kontaktperson:Stinne Yde-Lakmann
Telefon: 99667000
Mobil: 2552 4955
styd@vesthimmerland.dk

Søg jobbet via dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler