ForsideVesthimmerlandVesthimmerland Kommune søger: Vikarstilling som fysioterapeut med hovedvægt som forebyggelseskonsulent ved Borger...

Vesthimmerland Kommune søger: Vikarstilling som fysioterapeut med hovedvægt som forebyggelseskonsulent ved Borger Sundhed – Sundhedscenter Vesthimmerland

Vesthimmerland Kommune søger: Vikarstilling som fysioterapeut med hovedvægt som forebyggelseskonsulent ved Borger Sundhed – Sundhedscenter Vesthimmerland

JOBANNONCE: Holder du af at samtale med mennesker? Evner du at møde mennesker med empati og anerkendelse? Vil du prøve kræfter med at forbedre trivslen, trygheden og sundheden generelt blandt Vesthimmerlands Kommunes ældre borgere via en tidlig forebyggende indsats og som instruktør på vores Demenshold? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingsbeskrivelse

Holder du af at samtale med mennesker? Evner du at møde mennesker med empati og anerkendelse? Vil du prøve kræfter med at forbedre trivslen, trygheden og sundheden generelt blandt Vesthimmerlands Kommunes ældre borgere via en tidlig forebyggende indsats og som instruktør på vores Demenshold? Så er du måske vores nye kollega.

Som forebyggelseskonsulent arbejder du med forebyggende hjemmebesøg og tryghedsbesøg jvf. serviceloven § 79a. Formålet er at øge den enkelte borgers trivsel, tryghed og sundhed – og derved styrke borgerens mulighed for at kunne klare hverdagen på egen hånd. Tilbuddet gives primært som hjemmebesøg.

Som instruktør på vores demenshold, vil du indgå i et erfarent træningsteam, som 2 gange om ugen træner med de demente borgere.

Fordelingen imellem opgaverne som forebyggelseskonsulent og instruktør vil være ca. 80/20.

Som forebyggelseskonsulent vil du indgå i et tværfagligt team med to andre erfarne og engagerede forebyggelseskonsulenter, som står klar til at byde dig velkommen og introducere dig til opgaverne.

Det er et meget varierende arbejde, hvor du både er på kontoret og ude hos borgerne. De forebyggende hjemmebesøg giver mulighed for spændende og udfordrende samtaler i mødet med mennesker, der har en lang livserfaring. Der er meget selvstændighed i opgaveløsningen, hvilket giver dig frihed til at planlægge din arbejdsdag.

Arbejdsopgaver:

 • Være med til at tilbyde, planlægge og gennemføre forebyggende hjemmebesøg
 • Gennemføre samtaler i borgerens eget hjem om bl.a. borgerens dagligdag, tryghed, trivsel, sociale netværk, helbred og aktiviteter.
 • I samarbejde med andre aktører medvirke til at opspore og vejlede borgere, som er i særlig risiko for at få sociale, psykiske eller fysiske problemer
 • Instruktør for hold med demente borgere hvor du er med til at planlægge og gennemføre træningen

Vi forventer at du:

 • Har en fysioterapeut uddannelse
 • Du har erfaring med sundhedsfagligt at arbejde med ældre mennesker, gerne med kommunal kendskab og erfaring fra primær sektoren
 • Du har erfaring med at vejlede mennesker i svære livssituationer og kan indgå i den svære samtale
 • Har erfaring med holdtræning som instruktør og har det godt med at være ”på”
 • Du vil bidrage til tværfagligt samarbejde med henblik på at finde de bedste løsninger for borgeren
 • Kan kommunikere fordomsfrit med mange forskellige mennesker, besidder indlevelse og er lydhør og anerkendende overfor både borgere, pårørende, kollegaer og andre samarbejdspartnere
 • Har kørekort

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med høj trivsel og stort fagligt engagement
 • Et arbejde med meget frihed til at planlægge sin egen arbejdsdag
 • En arbejdsdag med masser af tværfagligt samarbejde og sparring med afdelingens øvrige sundhedsfaglige medarbejdere
 • Dygtige, engagerede og omsorgsfulde kollegaer

Løn og ansættelsesvilkår:

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er en vikarstilling på 25 timer i perioden 1. februar 2024 – 1. maj 2024. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet mellem kl.8-16

For nærmere oplysninger til stillingen, kan du kontakte:

Morten Høygaard (Leder) 9966 8209

Helle Yde Thomsen (Forebyggelseskonsulent) 5158 3847

Ansøgningsfrist 12.12.2023

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 19.12.2023

Tiltrædelse pr. 1.2.2024

Ansøgningsfrist: 12. december 2023

Tiltrædelse: 1. februar 2024

Arbejdssted: Fredensvej 4 9640 Farsø

Jobtype:

Kontaktperson:Morten Høygaard
Telefon: 99668200
Mobil: 99668200
Mhoy@vesthimmerland.dk

Vesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er “Lyst til at gøre en forskel”​ mens #voresvesthimmerland​ er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler