ForsideVesthimmerlandVesthimmerland Kommune søger: Pædagog i Børnehuset Fjorden

Vesthimmerland Kommune søger: Pædagog i Børnehuset Fjorden

Vesthimmerland Kommune søger: Pædagog i Børnehuset Fjorden

JOBANNONCE: Bliv pædagog i Landsbyordningen Børnehuset Fjorden

Stillingsbeskrivelse

Børnehuset Fjorden står og mangler en pædagog, derfor søger vi en pædagog 37 timer i Børnehuset Fjorden. Du har nu chancen for at søge en stilling i vores fantastiske landsbyordning ved Ullits skole. Tiltrædelse hurtigst muligt og frem til 31/7 2024

Bliv pædagog i Landsbyordningen Børnehuset Fjorden

Børnehuset Fjorden står og mangler en pædagog, derfor søger vi en pædagog 37 timer i Børnehuset Fjorden. Du har nu chancen for at søge en stilling i vores fantastiske landsbyordning ved Ullits skole. Tiltrædelse hurtigst muligt og frem til 31/7 2024

Vi søger en pædagog:

  • der brænder for at arbejde med børnehavebørn, men også kan se sig selv i vuggestuen eller SFOen – når der er brug for det.
  • der trives med og er god til at skabe struktur.
  • der kan se sig selv som en del af et hus der rummer børn i alderen 0-10 år.

Din profil:

  • er god til at skabe relationer, og finder det naturligt at arbejde med anerkendende pædagogik (kendskab til ICDP en fordel)
  • kan arbejde selvstændig, og træffe beslutninger i en til tider omskiftelig hverdag, hvor omstillings parathed er en selvfølgelighed
  • er fantasifuld, kreativ og ide skabende
  • har humor, let til smil og et godt grin
  • ser forskellighed som en styrke, og har evner og vilje til at skabe godt samarbejde
  • Hvis du er interesseret i, og måske dygtig til at bringe musik, sang og bevægelse, vil det bestemt være en kæmpe fordel.

Afdelingen

Vi er en Landsbyordning, som er en del af Ullits skole. Vores profil er: SAMMEN KAN VI MEST

Kerneopgaven i Børnehuset Fjorden: At vi sammen skaber en TRYG, SJOV og LEGENDE hverdag, hvor alle børn udvikler sig i fælleskabet.

I Børnehuset Fjorden har vi børn i alderen fra 0- 10 år. Børnene er opdelt i vuggestue-, børnehavebørn og SFO-børn.

Hos os er det vigtigt at børnene får mod og lyst til, at lære om og afprøve sig selv i verden. Det er vigtigt at der er Børnehuset Fjorden er plads til at være barn, og at barnets stemme bliver hørt og taget alvorligt.

Vi bestræber os på, at skabe et trygt miljø, hvor alle børnene i samspil med andre børn, og voksne, bliver guidede, motiverede og inspirerede til at udvikle sig, tilegne sig ny viden og turde kaste sig ud i nye forskelligartede oplevelser.

Vi tilbyder

En lille, velfungerende og sprudlende institution. Der ønsker at skabe det mest fantastiske læringsmiljø og en dejlig hverdag for alle vores børn, men selvfølgelig også de ansatte.

Vi tilbyder et pædagogisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er stor mulighed for at sætte sit eget præg på det pædagogiske indhold.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst

Yderligere oplysninger

Ydelige oplysninger kan fås på vores hjemmeside https://ullits-skole.aula.dk/ eller telefonisk ved LBO leder Birte Kjeldsen mobil 22244006

Ansøgningsfrist 18. december 2023

Samtalerne finder sted i Børnehuset Fjorden Foulumvej 27, Ullits, 9640 Farsø,onsdag d. 20. december fra kl. 17.00 i Børnehuset Fjorden

Vedlæg uddannelsesbevis og evt. anbefalinger

Ansøgningsfrist: 18. december 2023

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Foulumvej 27 – Ullits 9640 Farsø

Jobtype:

Kontaktperson:Birte Pedersen Kjeldsen
Telefon: 99668770
Mobil: 2224 4006
bkj@vesthimmerland.dk

Vesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er “Lyst til at gøre en forskel”​ mens #voresvesthimmerland​ er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet