ForsideVesthimmerlandVesthimmerland Kommune søger: Lærer til udskolingen med tysk, engelsk, dansk

Vesthimmerland Kommune søger: Lærer til udskolingen med tysk, engelsk, dansk

Vesthimmerland Kommune søger: Lærer til udskolingen med tysk, engelsk, dansk

JOBANNONCE: Er du vores ny udskolingslærer der: – Har lyst til at arbejde med børn og unge fra 6. til 9. klasse – Kan varetage undervisning i dansk, engelsk, tysk eller kristendom og evt. valgfag (billedkunst, håndværk og design, madkundskab eller musik)

Stillingsbeskrivelse

Aars Skole er en byskole med højt til loftet, og er et fantastisk sted at lære og være for såvel børn som voksne – et sted, hvor alle børn er alles ansvarAars Skole har to spor fra 0. til 9. klasse, og specialklasserække. Specialklasserne er for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.
I vores SFO går der ca. 180 børn. Til daglig skaber ca. 575 elever og 90 medarbejdere 
liv på skolen med fokus på læring og fælleskaber. På Aars skole “smelter” SFO-delen og skolen på flere områder sammen. Vi arbejder efter de samme værdier i såvel SFO som skole. Værdigrundlaget er kort og godt en anerkendende tilgang til eleverne.

Er du vores ny udskolingslærer der:

– Har lyst til at arbejde med børn og unge fra 6. til 9. klasse

– Kan varetage undervisning i dansk, engelsk, tysk eller kristendom og evt. valgfag (billedkunst, håndværk og design, madkundskab eller musik)

– Er dygtig til relationsarbejde.

– Har gode samarbejdsevner

– Er en tydelig voksen, som har styr på klasserumsledelse

– Der har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret skolekultur, hvor vi gerne går hele vejen for at elevernes læring og trivsel bliver optimal

– Der har lyst til at bruge de elektroniske læremidler som en naturlig del af din værktøjskasse.

– Der kender værdien af et smil og god humor

Stillingen er midlertidig frem til 30. juni med forhåbentlig mulighed for forlængelse

Tiltrædelse snarest
Ansøgningsfrist d. 3. januar
Samtaler afholdes fra d. 8. januar

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst og aftaler om ny løn.

For oplysninger kontakt
Henriette Qvist
30164346

Ansøgningsfrist: 5. januar 2024

Tiltrædelse: 1. februar 2024

Arbejdssted: Kirkegade 4 9600 Aars

Jobtype:

Kontaktperson: Henriette Qvist
Telefon: 99668800
Mobil: 3016 4346
hqv@vesthimmerland.dk

Vesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er “Lyst til at gøre en forskel”​ mens #voresvesthimmerland​ er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler