ForsideMariagerfjordVelkommen til ny ældre- og omsorgschef i Mariagerfjord Kommune

Velkommen til ny ældre- og omsorgschef i Mariagerfjord Kommune

Velkommen til ny ældre- og omsorgschef i Mariagerfjord Kommune

Direktør for Social, Sundhed og Omsorg, Søren Aalund er begejstret over, at fjordkommunen har haft held til at hente en erfaren og kompetent chef, der har et indgående kendskab til ældreområdet.

– Vi har været beriget med mange dygtige kandidater til stillingen, men jeg er sikker på, at ansættelsesudvalget i Jonna Madsen har fundet den helt rigtige til at varetage jobbet som ældre- og omsorgschef, siger Søren Aalund.

– Vi har igennem samtalerne med Jonna fået et klart indtryk af, at hun kommer til at passe godt ind i vores særlige “mariagerfjordske” kultur, hvor vi lægger vægt på at samarbejde på tværs for at videreudvikle det ældreområde, vi alle er stolte af, tilføjer han.

Jonna Madsen er uddannet sygeplejerske og har netop afsluttet en masteruddannelse i offentlig ledelse. Hun har været ansat hos Aarhus Kommune inden for sundheds- og omsorgsområdet de seneste knap 15 år, heraf de seneste 8 år som chef. Hun kommer fra en stilling som plejehjemschef for 14 forstandere og syv viceforstandere.

Jonna Madsen glæder sig til at tiltræde stillingen som chef for ældre- og omsorgsområdet. Hun påpeger, at hun er bevidst om den store opgave, der ligger forude med at genoprette økonomien på ældreområdet.

Mariagerfjord Kommunes ældre- og omsorgsområde viste en betydelig budgetoverskridelse i efteråret 2023, som førte til vedtagelsen af en konkret handleplan, der skal skabe balance på af økonomien på områderne.

– Det er en opgave, jeg vil gå til med en høj grad af ydmyghed og en høj grad af inddragelse fra både interne og eksterne samarbejdspartnere, fortæller Jonna Madsen.

Hun uddyber, at hun drives af at lede og skabe resultater sammen med andre for at forbedre velfærdsområdet og skabe gode løsninger for borgerne.

Jonna Madsen bor i Allingåbro med sin mand, som har hun tre børn med. Hun tiltræder stillingen som ældre- og omsorgschef 1. april 2024.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler