ForsideMariagerfjordTrist nyhed: Kop & Kande Hobro lukker efter konkurs - Ophørsudsalg afvikles...

Trist nyhed: Kop & Kande Hobro lukker efter konkurs – Ophørsudsalg afvikles i weekenden

Trist nyhed: Kop & Kande Hobro lukker efter konkurs – Ophørsudsalg afvikles i weekenden

Efter en lang kamp og mange bekymringer må Lone Mikkelsen, ejer af Kop & Kande Hobro, desværre meddele at butikken nu er blevet erklæret konkurs. Denne besked blev delt med kunderne i en video, der blev udgivet tirsdag aften den 27. februar, og butikken vil nu åbne dørene for et ophørsudsalg.

Udsalget vil finde sted på følgende tidspunkter:

Lørdag, 2. Marts kl. 10-16
Søndag, 3. Marts kl. 11-15
Mandag, 4. Marts kl. 10-16

Under ophørsudsalget vil der være en markant nedsættelse på hele -40% på alt, undtagen varer der allerede er nedsat og varer tages ikke retur, og der vil ikke blive tilbudt indpakning af købte varer.

Indehaver Lone Mikkelsen deler sin historie
I en video, der blev delt tirsdag aften, åbnede indehaver Lone Mikkelsen op om de svære tider, der har ført til konkursen. Hun fortalte bl.a. , “Det er ikke noget, der er kommet over natten. De sidste par måneder har jeg tabt rigtig meget omsætning og ikke formået at få skuden vendt. Jeg har forsøgt rigtig mange ting, men konsekvensen er nu at butikken er gået konkurs, og jeg kommer herfra med gæld. Jeg hæfter personligt for noget af det. De kommende dage vil jeg være i butikken sammen med en kurator, der bestemmer hvornår butikken har åbent, så vi kan få solgt en masse varer og dermed mindske mit tab så meget så muligt.”

Lone Mikkelsen udtrykker håb om, at mange vil komme forbi butikken i dagene med ophørsudsalget, men beder også om respekt for, at hun i de kommende dage ikke har tid og overskud til at fortælle alle om situationen.

“Så den korte, ærlige og oprigtige version kommer her. Jeg har ikke formået at hente de penge hjem i den nye butik, som jeg har ønsket. Jeg flyttede faktisk fordi, at det gik okay og havde troen på, at det ville kunne skabe noget mere trafik og skabe nogle bedre forhold for kunder og personale – men det har det ikke.”

Det er en hård dag for Lone og butikkens team, og hun erkender at de kommende dage også vil være udfordrende.

Er du på udkig efter kvalitetsvarer til hjemmet til en nedsat pris, så det måske en god idé at kigge forbi Lone Mikkelsen og Kop & Kande i weekenden, inden dørene lukkes for sidste gang.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler