ForsideVesthimmerlandTeknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til begrønning omkring Svømmecenter Vesthimmerland

Teknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til begrønning omkring Svømmecenter Vesthimmerland

Teknik og Miljøudvalget behandler anlægsbevilling til begrønning omkring Svømmecenter Vesthimmerland

Vesthimmerland Kommunes Teknik og Miljøudvalg samles den 29. januar 2024 for at behandle en vigtig dagsorden, der bl.a. vedrører begrønningen omkring Svømmecenter Vesthimmerland. Dette punkt er på dagsordenen som en del af udvalgsmødet.

Resume: Sagsfremstillingen fokuserer udelukkende på de bevillingsmæssige konsekvenser vedrørende begrønning omkring Svømmecenter Vesthimmerland. Ifølge budgetaftalen for 2024-2027 er der afsat 250.000 kr. i 2025 til dette formål. Med forventningen om at få nøglen til Svømmecenter Vesthimmerland overdraget den 8. marts 2024, anbefaler Administrationen, at anlægsbudgettet overføres fra 2025 til 2024.

Forventet Konsekvens: Sagsfremstillingen angiver, at der ikke forventes nogen bemærkninger eller negative konsekvenser som følge af dette initiativ.

Lovgrundlag: Afgørelsen træffes i overensstemmelse med regulativet for økonomistyring og budget samt regnskabssystem.

Økonomi: Den afsatte bevilling på 250.000 kr. i 2025 for begrønning omkring Svømmecenter Vesthimmerland vil blive overført til 2024 som en del af denne beslutning.

Procesplan: Sagsfremstillingen indeholder ingen bemærkninger vedrørende procesplanen.

Afgørelse og Indstilling: Administrationen indstiller, at der meddeles en anlægsudgiftsbevilling på 250.000 kr., at budgetbeløbet fra 2025 overføres til 2024, og at rådighedsbeløbet afsættes og frigives samtidigt.

Afgørelse i Byrådet: Sagen bliver endeligt behandlet i Byrådet via Økonomiudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet