ForsideMariagerfjordSuccesfuldt møde i Dueslaget for foreningskunder hos Sparekassen Danmark i Arden

Succesfuldt møde i Dueslaget for foreningskunder hos Sparekassen Danmark i Arden

Succesfuldt møde i Dueslaget for foreningskunder hos Sparekassen Danmark i Arden

Torsdag den 25. januar 2024 blev der afholdt et vellykket arrangement for foreningskunder hos Sparekassen Danmark i Arden. Mødet, der fandt sted i Dueslaget, samlede 45 ildsjæle fra 26 forskellige foreninger i Arden og omegn.

Information om Sparekassens strategi og fonde
Afdelingschef i Sparekassen Danmark Arden, Per Andersen var på plads for at præsentere Sparekassens strategi og informere om mulighederne inden for Sparekassens fonde. Han opfordrede samtidig de tilstedeværende foreninger til aktivt at søge støtte fra fonden.

Foreningsservice og unioo
Morten Bak fra Foreningsservice delte indsigt i Sparekassens foreningskoncept og præsenterede det nye værktøj, Unioo. Unioo fungerer som et effektivt administrationsværktøj for foreninger, der blandt andet kan håndtere billetsalg, medlemsopkrævninger og digital opbevaring af dokumenter og referater.

Støtte til Lokalsamfundet
Tilbuddet om Unioo og arrangementet som helhed er i tråd med Sparekassen Danmarks overordnede strategi om at støtte og engagere sig i lokalsamfundet samt understøtte lokale foreninger. Initiativet understreger Sparekassens engagement i at være en aktiv bidragsyder til det lokale fællesskab.

Sparekassen Danmark Arden ser ifølge afdelingchefen positivt frem til fortsat at styrke båndene med foreningerne og være en støttepille for det lokale foreningsliv.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler