ForsideMariagerfjordSuccesfuldt arrangement vender tilbage i Mariagerfjord – nu er det tid til...

Succesfuldt arrangement vender tilbage i Mariagerfjord – nu er det tid til at indstille dine kandidater 

Succesfuldt arrangement vender tilbage i Mariagerfjord – nu er det tid til at indstille dine kandidater 

Sidste år lancerede Mariagerfjord Erhverv nyskabelsen ”Aktiv Prisen Award Night” – en hyldestaften til det lokale erhvervsliv, hvor der blandt andet blev uddelt seks erhvervspriser. Arrangementet blev en stor succes, og forberedelserne til dette års udgave er allerede i fuld gang. I første omgang handler det om at få indstillet nogle kandidater til de seks erhvervspriser, der skal uddeles på aftenen. 

– Vi fik en helt perfekt start på Aktiv Prisen Award Night sidste år med en overvældende opbakning og en helt igennem fantastisk aften og arrangement på Hotel Bramslevgaard, fortæller Henrik K. Hansen, erhvervskonsulent hos Mariagerfjord Erhverv og en af tovholderne på Award Night.

– Succesen sidste år betød dog også, at vi ret tidligt måtte melde udsolgt til arrangementet, og derfor rykker vi ind i Hobro Idrætscenter i år, hvor der er flere pladser.

– Maden til gallamiddagen får vi stadig fra Hotel Bramslevgaard, og vi skal nok sørge for en helt særlig stemning med hyggelige, runde borde, attraktiv underholdning og et par overraskelser. Jeg tør godt love en helt særlig aften, fortæller Henrik K. Hansen.

Først skal kandidaterne indstilles

Aktiv Prisen Award Night 2024 afholdes torsdag den 7. november, så der er jo stadig god tid. Men allerede nu er tiden inde til at indstille kandidaterne til de seks erhvervspriser, der er følgende: Årets virksomhed, Årets innovative virksomhed, Årets CSR-virksomhed, Årets grønne virksomhed, Årets lærling/elev og Årets komet.

– Sidste år fik vi mange kvalificerede indstillinger af virksomheder inden for alle seks kategorier, og vi kunne hylde nogle fortjente vindere på aftenen. I år er jeg dog overbevist om, at vi får endnu flere kandidater at vælge imellem, da mange nu kender til konceptet og Award Night. Det første år er jo altid lidt vanskeligt.  

– I forhold til sidste år har vi ændret en enkelt kategori. Årets iværksætter er blevet til Årets komet, da det rammer lidt bredere. En komet kan både være nystartet eller en etableret mindre virksomhed, der de seneste år enten har vækstet eller har et særligt vækstpotentiale for fremtiden, lyder det fra Henrik K. Hansen.    

Det er nemt at indstille din personlige favorit til én eller flere af de nævnte erhvervspriser, og selvom virksomheden blev indstillet sidste år, er det stadig muligt at indstille den igen i år.

Det foregår på hjemmesiden: www.mfer.dk.

Her er det også muligt at tilmelde sig Aktiv Prisen Award Night, da billetsalget til aftenen allerede er startet.  

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler