ForsideMariagerfjordSteffen Holland Ørtoft Privatkunderådgiver hos Sparekassen Danmark i Arden

Steffen Holland Ørtoft Privatkunderådgiver hos Sparekassen Danmark i Arden

Steffen Holland Ørtoft Privatkunderådgiver hos Sparekassen Danmark i Arden

Steffen Holland Ørtoft er født og opvokset i Arden, og han var ikke et sekund i tvivl om, at han skulle takke ja, da han for et par år siden blev tilbudt et job hos Sparekassen Danmark i Arden. Steffen er uddannet finansøkonom og mægler.

Det nye job blev for ham og hans kæreste også startskuddet til at købe et hus i Arden, og efter en grundig renovering kunne de i 2023 flytte ind i deres drømmehus på Bymarken, et af byens mange børnevenlige kvarterer.

”Sparekassen Danmark er en stor og stærk organisation, hvor jeg ser mange spændende muligheder, hvis jeg en dag gerne vil prøve andre opgaver end at være privatkunderådgiver. Muligheden for udvikling og den store frihed til planlægning af vores arbejdsopgaver her i afdelingen tiltalte mig meget, og jeg har på ingen måde fortrudt at blive en del af Sparekassen Danmark i Arden,” fortæller Steffen Holland Ørtoft og fortsætter:

”Derudover var det også en oplagt mulighed for at vende tilbage til Arden. Jeg er født og opvokset her, kender rigtig mange mennesker, og mine forældre bor stadigvæk i byen. Jeg fik overbevist min kæreste om, at vi skulle skifte lejligheden i Aalborg ud med et hus i Arden. Arden har et mangfoldigt foreningsliv, en svømmehal, Rold Skov og populære badesøer i nærheden. Det, sammen med at byen er en stationsby og dermed har nem adgang til Aalborg, Hobro eller længere sydpå, gjorde, at Arden vandt over hendes barndomsby,” slutter Steffen med et smil.

Steffen spiller badminton én gang om ugen sammen med gode kammerater i Arden Hallerne, og ellers har tiden, siden han flyttede til Arden, været dedikeret til renovering af deres hus. Der har dog også været tid til hans store passion sammen med kæresten, Trine – nemlig at rejse.

Parret rejser ofte, gerne til de lidt billigere østlande. Sidste år gik turen til Indien, hvor de udforskede landet i en hel måned.

Som tidligere nævnt er Steffen Holland Ørtoft bosat i Arden sammen med sin kæreste, Trine Krog Madsen, der i øvrigt også arbejder i Sparekassen Danmark – Trine er souschef i Sparekassen Danmarks afdeling Vestbyen i Aalborg.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler