ForsideHimmerlandStabil drift på hospitalerne trods snekaos

Stabil drift på hospitalerne trods snekaos

Stabil drift på hospitalerne trods snekaos

Sneen suser om ørerne på os, men ikke desto mindre melder hospitalerne og Psykiatrien i Region Nordjylland om stabil drift, hvor der som udgangspunkt ikke har været behov for at aflyse patientaftaler.

I så fald bliver du kontaktet af hospitalet. Og på hospitalerne er de forberedt med ekstra sengekapacitet, hvis vejret udarter sig, så patienterne ikke kan komme hjem.

Nogle patienter har selv valgt at aflyse deres aftale, og hvis du vælger at blive hjemme fra en aftale, så husk at give besked. Er du i tvivl, hvorvidt du kan eller skal møde op til din aftale i dag eller de kommende dage, så kontakt afdelingen – måske kan aftalen endda omlægges til telefon- eller videokonsultation.

Også ambulancer og patienttransporter kommer frem takket være et godt samarbejde med Politiet, Beredskabsstyrelsen, Forsvaret, Nordjyllands Beredskab og kommunerne, men der kan selvfølgelig være situationer med lidt længere ventetid på patienttransporter og ikke-akutte opgaver

Og selv om akutmodtagelserne melder, at de ikke har ekstraordinært travlt med at reparere brækkede lemmer, så kan personalet helt sikkert godt få tiden til at gå.

Derfor en lille opfordring til at passe på jer selv derude på fortove og veje – der kan være sne- og isglat. Selv om julesulen måske skal af kroppen, så kan løbeturen nok vente et par dage. Og det er nok også en tanke værd, om cyklen ikke har bedst at blive i skuret, hvis du har andre muligheder for transport.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler