ForsideRebildRebild Kommune søger Social- og sundhedsassistentelever

Rebild Kommune søger Social- og sundhedsassistentelever

Rebild Kommune søger Social- og sundhedsassistentelever

JOBANNONCE: Du kan søge om ansættelse i følgende forløb

  • Sammenhængende forløb, ansættelse på både GF 2 og Hovedforløbet. Forudsætningen for at blive ansat er bestået dansk og matematik på 9. klasses niveau.
  • Hovedforløbet. Forudsætningen for at blive ansat er et bestået GF 2.
  • SSA- merit uddannelse. Forudsætningen for at blive ansat er, at du har bestået SSH uddannelsen.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning præciserer hvilket forløb, du søger.

Vi afholder ansættelsessamtaler hver måned, og bliver du tilbudt ansættelse, vil vi optage dig på næstkommende optag på skolen, hvor vi har ledig plads.

SSA uddannelsen er en vekseluddannelse, der skiftes mellem teoriforløb og praktik. Praktikken kommer til at foregå på et ældrecenter, i en hjemmepleje, i psykiatrien og på et somatisk sygehus. Skoleperioderne på SOSUnord i Aalborg.

Som SSA elev bliver du uddannet til at varetage grundlæggende sygepleje og sundheds- og sygdomsforebyggende opgaver ved den enkelte patient, tværprofessionelt og tværsektorielt.
Du vil have planlæggende, koordinerende, vejledende og kliniske sygeplejeopgaver. En meget afvekslende uddannelse og fagområde.

Du skal søge Rebild kommune, da vi er kendte for de gode vilkår, vi giver dig som elev i forhold til studietid og vejledning.

Ved ansættelse skal der fremvises straffeattest.
Der gives elevløn i hele uddannelsesforløbet i henhold til overenskomsten.

Har du brug for mere information og vejledning i,

hvilket forløb der er aktuel for dig, er du meget velkommen til at kontakte

  • Uddannelsesteamet på telefon 99 88 91 15 kl. 9-13 på alle hverdage eller sendes os en mail på uddannelsesteam@rebild.dk

Vi skal gøre opmærksom på, at såfremt du får afslag på din ansøgning om elevstilling, er Rebild Kommune forpligtet til at registrere afslaget.
Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk med dit telefonnummer eller e-mail og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for IT og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i bekendtgørelser om Erhvervsuddannelser.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler