ForsideRebildRebild Kommune søger: Pædagoger til Børnehuset Klepholm

Rebild Kommune søger: Pædagoger til Børnehuset Klepholm

Rebild Kommune søger: Pædagoger til Børnehuset Klepholm

JOBANNONCE: Er du uddannet pædagog, vil du gerne arbejde 37 timer om ugen (eller 35 timer, hvis det passer dig bedre) og leder du efter et arbejde, hvor pædagogfaglighed, udvikling og trivsel for både børn og voksne er i fokus? Så skal du bruge lidt af din juleferie på at sende os en ansøgning.

Vi leder efter pædagoger til børnehavedelen af Børnehuset Klepholm, til faste stillinger fra 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Trives du i en opgave, hvor du skal være medskaber af kultur, hvor der er masser af visioner og drømme, hvor der er gensidige forventninger til fleksibilitet, og har du særligt fokus på muligheder når det kommer til barnets udvikling? Så er det dig vi mangler.

Børnehuset Klepholm er kun et par år gammelt. Det er et stort og lyst hus med mange rum og mange muligheder. Vi har en stor legeplads, og huset ligger i gå-afstand til både by, skov og vand. Huset rummer vuggestue med plads til 45 børn og børnehave med plads til 90 børn. Vi arbejder ud fra et anerkendende børnesyn og vil have nærværende voksne omkring børnene. Derfor tilbringer vi også mange timer på gulvet, i øjenhøjde, med fokus på den gode relation mellem barn og voksen. Vi følger barnets initiativ, men har også fokus på pædagogen som rollemodel og guide for det enkelte barn.

Husets volumen i kvadratmeter og et stort antal medarbejdere giver særligt gode muligheder på tværs af de faste stuer, man er tilknyttet som medarbejder. Der er plads og rig mulighed til at udfolde dine idéer og masser af glade børn, som gerne vil være med. Børnehaven er organiseret i tre aldersblandede grupper med et fast team af voksne omkring. Vi samarbejder bl.a. på tværs omkring aktiviteter på årgangene, og der er et positivt og velfungerende samarbejde på tværs af grupperne.

I hele huset arbejder vi på udvikling af vores beskrivelser af det pædagogiske arbejde og tankerne bag, så hvis du synes, det er spændende at arbejde i processer omkring børnenes generelle udvikling, så er vores hus det helt rigtige sted for dig. Det gælder både for dig som er nyligt uddannet og brænder for at få indflydelse i dit første job, og dig som har flere års erfaring og idéer i rygsækken, men mangler rammerne til at folde det ud i dit nuværende job.

Huset og personalegruppen nyder stærk opbakning fra en engageret forældregruppe.

Vores pædagogiske fokus bærer særligt præg af Velfærdsaftalen, hvor Rebild Kommunes dagtilbud er sat fri fra Dagtilbudsloven. Det betyder, at der er en åben og aktiv dialog om praksis, om kerneopgave, kvalitet og professionel dømmekraft i vores huse. En rigtig spændende proces, hvor vi gerne vil have dine tanker og vinkler med, og det er en unik mulighed du får, for at være med til at udvikle pædagogisk praksis i dagtilbud.

Trives du i en opgave, hvor du ser dig selv som medskaber af kultur, hvor der er masser af visioner og drømme, hvor der er gensidige forventninger til fleksibilitet, og har du særligt fokus på muligheder når det kommer til barnets udvikling? Så er det dig vi mangler.

Vi kan tilbyde dig …

  • en masser af skønne børn – og en hverdag, som med garanti kommer til at bringe dig både glæde og udfordringer.
  • ansvar for tilrettelæggelsen af det pædagogiske arbejde omkring børnene sammen med dine nærmeste kolleger.
  • et godt arbejdsfællesskab med erfarne, engagerede og imødekommende kolleger.
  • muligheden for at være medskaber på kultur og pædagogisk praksis.
  • et engageret forældreråd og en ledelse, der har fokus på kerneopgaven.

Andre siger om dig, at du …

  • er ansvarsbevidst og moden – og så er du både tydelig, positiv og anerkendende i din kommunikation.
  • gerne arbejder selvstændigt og i gruppe, og du ønsker at tage ansvar for det pædagogiske arbejde og de pædagogiske processer.
  • bidrager til trivsel og udvikling i en åben og nysgerrig tilgang og dialog.
  • ser menneskers ressourcer og er anerkendende og positiv i din tilgang til både børn, forældre og samarbejdspartnere.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte daglig leder Ann Andersen på telefon 99 88 81 09 eller på mail ianan@rebild.dk

Du kan også læse mere om Støvring på Dagtilbuddene Støvring Syd hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Ansøgningsfrist

Onsdag den 3. januar 2023, kl. 8.00.

Samtaler afholdes i uge 2, januar 2024.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Tidligere artikel
Næste artikel
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet