ForsideRebildRebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

Rebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

Rebild Kommune søger: Pædagog til specialklassen AK/Skoven, Skørping Skole

JOBANNONCE: Pædagog til mellemtrinnet i specialklassen AK-klassen/Skoven, Skørping skole

Vi søger en pædagog pr. 1/4-2024 (eller gerne før) til specialtilbuddet AK-klassen/Skoven primært målrettet elever i 4.-6.kl.. Den ene del af tilbuddet er målrettet normaltbegavede børn med socioemotionelle vanskeligheder, mens den anden del er målrettet børn med vanskeligheder i relation til adfærd og/eller kontakt.

Skørping skole har tre spor med ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang samt specialklasserne AK-klassen og Skoven med ca. 140 elever og 65 lærere og pædagoger. AK-klassen/AK-Skoven er en specialafdeling for normaltbegavede børn med særlige behov fordelt i 5 afdelinger- to fysisk på skolen og tre ca. 1-4 km fra skolen.

Arbejdet i AK tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt at gå i skole. Mange af børnene har en svær og nederlagspræget skolegang bag sig, som vi forsøger at vende gennem motiverende undervisningsmiljøer båret af engagerede medarbejdere og nyskabende/kreative pædagogiske tiltag. Derfor vil der være rig mulighed for at du kan præge tilbuddet med dine spidskompetencer/interesser, men særligt har vi brug for solide pædagogiske kompetencer ift. at opbygge en struktureret og forudsigelig hverdag for eleverne.

Pædagogisk tager vi udgangspunkt i en neurosekventiel tilgang, ligesom vi arbejder med low arousal. Derudover har vi altid forskellige løbende initiativer i gang, som sikrer, at vi får udfordret vores børn og unge til at udvikle deres fulde potentiale. Personalet arbejder i selvstyrende teams, hvorfor der er gode muligheder for at præge din hverdag.

Desuden tilbyder vi

 • muligheden for at dele både hverdag og oplevelser med vores fantastiske børn
 • en arbejdsplads hvor to dage aldrig er ens
 • gode vilkår for forberedelse og hjemmearbejde, som vi anser som afgørende for at levere en indsats af høj faglig kvalitet
 • mulighed for at præge vores tilbud med det, som du brænder for
 • en arbejdsplads med højt til loftet, langt mellem væggene og plads til forskellighed
 • et positivt og uformelt arbejdsmiljø præget af engagerede kolleger, som du sparrer med i forhold til opgaveløsningen
 • et stort specialtilbud, der betyder, at du i alt har ca. 65 kolleger, som du kan sparre med og deltage i tværgående aktiviteter
 • gode faciliteter til at skabe læring og udvikling både ude og inde

Vi håber, at du

 • brænder for skabe lærings- og undervisningssituationer, som udfordrer og motivere børn
 • vil indgå i nogle af vores mange specialpædagogiske aktiviteter som omfatter alle former for bevægelse og motion, udeliv, kreative aktiviteter ude og inde, fodboldskole, dyrehold osv.
 • kan være et aktiv i et tværfagligt team bestående af lærere og pædagoger i et fælles ligeværdigt ansvar for opgaveløsning
 • kan se børnenes potentialer og invitationer bag uhensigtsmæssig og til tider udadreagerende adfærd
 • kan indgå i en low-arousal pædagogik, hvor vi arbejder med børnene gennem relationsdannelse og positive stemninger frem for belønning og straf
 • har visioner og ideer til at understøtte vores løbende udvikling af tilbuddet
 • ser dig selv om en vigtig del af at løse den pædagogiske opgave og dermed også fokuserer på løbende at reflektere over din egen pædagogiske praksis og erhverve dig nye kompetencer i fællesskab med dine kolleger.

For spørgsmål kan I kontakte koordinator Martin Aldahl på telefon. 31 94 37 09 eller afdelingsleder Jannie Bonde på telefon 22 60 72 54 (bemærk vi holder ferie uge 8).

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 21. februar 2024 kl. 12.00

Søg jobbet på dette link

Samtalerne afholdes 26-27. februar 2024

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet