ForsideRebildRebild Kommune søger: Pædagog til børnehaven i Dagtilbud Aavangen

Rebild Kommune søger: Pædagog til børnehaven i Dagtilbud Aavangen

Rebild Kommune søger: Pædagog til børnehaven i Dagtilbud Aavangen

JOBANNONCE: Børnehuset Aavangen søger en pædagog eller PAU på 34-37 timer til vores børnehaveafdeling, med start hurtigst muligt eller senest den 1. februar 2024.

Børnehuset Aavangen har vokseværk, så brænder du for arbejdet med og omkring børns trivsel, udvikling og læring? Kan du indgå i en tæt og faglig relation med børn, kolleger og forældre på åben og anerkendende vis? Er du fagligt engageret og har lyst til at indgå i en positiv og innovativ personalegruppe? Så er du måske den pædagog, vi søger i Børnehuset Aavangen.

I Børnehuset Aavangen er åbenhed, ærlighed og høj faglighed nogle af de bærende elementer. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, hvor vi støtter op om hinanden og sammen udvikler vores professionelle dømmekraft. Det er vigtigt for os at alle trives og bliver tilpas fagligt udfordret og udviklet.

Vi er et hus hvor der er behov for at vi hele tiden har fokus på forskellige inklusions tiltag, for at vi kan sikre os at vi løfter kerneopgaven omkring ALLE børn. Vi arbejder ud fra et grundlæggende børnesyn der bygger på

”At alle børn gør det bedste de kan, og at det er os som personale, der har ansvaret for at mulighederne og rammerne er tilpasset den enkelte ”

Lidt om Børnehuset Aavangen

 • Børnehuset Aavangen er et integreret dagtilbud består af 2 børnehavegrupper, med plads til 42 børn på hver, 2 vuggestuegruppe med pt i alt 24 børn, samt 4 dygtigt dagplejere. I alt er vi på nuværende tidspunkt omkring 27 medarbejdere.
 • Vi bor i de dejligste naturrige omgivelser med let adgang til skov, å, eng, fodboldbane, by, og svømmehal.
 • Ledelsen består af daginstitutionsleder og 1 faglig koordinator

Vi ønsker os en pædagog eller PAU uddannet

 • Som har en høj faglighed og et ressourceorienteret menneskesyn – Vi ønsker en person der med faglig stolthed og positiv energi tager medansvar ind i at løfte vores kerneopgave, nemlig at sikre børnenes udvikling, trivsel og læring.
 • En pædagog der har kompetencerne og interessen for at arbejde med inklusionsindsatser.
 • Som bidrager konstruktivt, initiativrigt og nytænkende, både i teamet, i huset som en helhed, samt i arbejdet med Velfærdsaftalen.
 • Som har lyst og evnen til at indgå i et forpligtende og spændende samarbejde – både internt, og med vores eksterne samarbejdspartnere såsom Kilden (den lokale skole) PPR og FI team osv.
 • Som trives, og kan spille ind i en positiv og humor fyldt kollegagruppe. Vi vægter åbenhed og ærlighed i dialogen højt.
 • Som er fleksibel og omstillingsparat.
 • Som kan bære ansvaret for kontaktarbejdet, hvilket indebærer at sikre, at alle børn bliver set, mødt og udfordret inden for deres nærmeste udviklingszone. Yderlige kræver det evnen til at indgå i et godt forældresamarbejde, hvor respekt og kommunikation er nogle af nøgleordene.
 • Som har kendskab til ICDP – eller er indstillet på at blive sendt på uddannelse i dette.

Vi kan tilbyde

 • En faglig stærk organisation med fokus på primæropgaven
 • En kollegagruppe der er lydhør over for nye ideer og faglige pædagogiske tiltag – vi spiller plussums spil med hinanden.
 • Et hus hvor vi arbejder meget relations orienteret med vores børn ud fra ICDP-tankegangen – Vi brænder for inklusionsarbejdet, og bestræber os på hele tiden at tilpasse os børnegruppen
 • Gode fysiske rammer, med mulighed for videreudvikling af læringsmiljøer både ude og inde
 • Aktive og engagerede forældregrupper
 • At indgå i arbejdet med velfærdsaftalen, hvilket betyder vi er sat fri til at tænke ”frit og vildt”, og arbejde med prøvehandlinger, med henblik på at udvikle kvaliteten i vores dagtilbud.
 • Vi har en høj social kapital, samt fleksibilitet – vi har hinandens ryg og har en fantastisk arbejdsplads.

Hvis ovenstående passer til dig, og hvis du vil kunne bidrage til en foranderlig og til tider travl hverdag med høj faglighed og godt humør, så vil vi rigtig gerne have din ansøgning.

Ansættelse

Vi har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af faglig koordinator, tillidsrepræsentant, børnehavepædagog, et medlem fra forældrebestyrelsen og daginstitutionsleder.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du brug for yderligere oplysninger,

kan du kontakte daginstitutionsleder, Christine Højrup Vendelbo på telefon 99 88 81 81.

Frist

31. januar 2023.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet