ForsideMariagerfjordRasmus Lange er tiltrådt som Manager i Hobro Golfklub

Rasmus Lange er tiltrådt som Manager i Hobro Golfklub

Rasmus Lange er tiltrådt som Manager i Hobro Golfklub

Hobro Golfklub har fået ny ledelse, og ansigtet bag dette skift er ingen ringere end Rasmus Lange, der for nylig tiltrådte som manager. Med sine 44 år har Rasmus en imponerende baggrund inden for golfverdenen, der strækker sig tilbage til 1990, hvor han først tog golfkøllerne i hånden.

Rasmus har dedikeret de sidste 17-18 år af sit liv til at være protræner i forskellige klubber rundt om i Danmark. Hans rejse med Hobro Golfklub startede tilbage i 2020, hvor han først kom om bord som protræner. Men fra 1. januar 2024 har hans engagement taget en ny drejning, da han nu officielt er klubbens manager.

Denne nye rolle betyder ikke, at Rasmus lægger golfkøllerne på hylden. Han vil fortsætte som klubbens protræner, men nu med tilføjelsen af et væld af administrative opgaver, der skal løses på kontoret i golfklubben. Dette inkluderer alt fra planlægning af arrangementer til arbejdet med klubbens sponsorere samt det administrative arbejde omkring økonomistyring og medlemsrelationer.

Rasmus Lange: Ny Manager i Hobro Golfklub Foto: Himmerlandsposten.dk

“Når jeg tænker på golf, er det som at tænke på en del af mit dna. Jeg har brugt størstedelen af mit voksne liv på at arbejde med golf, og jeg er både glad og stolt over de udfordringer, som klubben har givet mig mulighed for,” udtaler Rasmus begejstret.

De første måneder i hans nye rolle har været brugt til at lære det økonomiske system at kende, forstå udvalgene i klubben og dykke ned i det administrative maskineri. Udover Rasmus arbejder Susanne Frederiksen på kontoret, og hun har været en uvurderlig hjælp i opstartsfasen. Hendes erfaring og viden har været med til at sikre en gnidningsfri overgang for Rasmus.

Udover sin passion for golf har Rasmus også en privat side. Han er far til en 13-årig datter og deler hjem med sin kæreste i Hobro, tæt på golfbanen, som nu er blevet en endnu større del af hans liv.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler