ForsideRebildPolitiet melder ud: Brand i Bælum var påsat -

Politiet melder ud: Brand i Bælum var påsat –

Politiet melder ud: Brand i Bælum var påsat

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden, oplyses det i en pressemeddelelse.

Og det er, på grundlag af disse undersøgelser, politiets vurdering, at branden var påsat, ligesom undersøgelserne samt politiets øvrige efterforskningsskridt også har ledt Nordjyllands Politi til den vurdering, at den 54-årige afdøde kvinde er blevet dræbt. Det er ligeledes efterforskningens vurdering, at det er den 54-årige mand, der har dræbt den 54-årige kvinde. Herefter er branden blevet påsat, hvorpå han har taget sit eget liv.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær ved Nordjyllands Politi, Carsten Straszek.

“Af hensynet til de pårørende, der er i stor sorg, så ønsker vi ikke at kommentere yderligere på, hvilke konkrete omstændigheder det er, som leder os frem til vores konklusioner, eller hvilke oplysninger det er, som vi i den forbindelse har lagt vægt på. Det beder vi – af hensynet til de pårørende – om offentlighedens forståelse og respekt for,” siger politikommissær Carsten Straszek, der heller ikke vil kommentere på et muligt motiv.

Politikommissæren kan dog understrege, at Nordjyllands Politi ikke i forbindelse med det meget omfattende efterforskningsarbejde er stødt på oplysninger eller har fundet beviser, der kunne tyde på, at der har været andre end de to afdøde personer til stede på adressen på gerningstidspunktet.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler