ForsideMariagerfjordOpsamling på dialogmøde med forældrebestyrelser om ny børne- og ungepolitik

Opsamling på dialogmøde med forældrebestyrelser om ny børne- og ungepolitik

Opsamling på dialogmøde med forældrebestyrelser om ny børne- og ungepolitik

Udvalget for Børn og Familie i Mariagerfjord Kommune har afholdt et vigtigt dialogmøde med forældrebestyrelserne inden for dagtilbudsområdet. Mødet fandt sted den 22. januar og var dedikeret til drøftelser om den kommende Børne- og Ungepolitik.

Formålet med evalueringen, som finder sted på udvalgsmøde den 30. januar 2024, er at belyse, hvordan de indsamlede input og diskussioner fra dialogmødet kan integreres konstruktivt i det forestående arbejde med den nye politik.

Evalueringen vil tage udgangspunkt i opfølgningspapiret, der blev godkendt på udvalgsmødet den 28. februar 2023. Papiret indeholder refleksioner, ideer og input inden for fire overordnede temaer: “trivsel og læring,” “relationer og betydningsfulde fællesskaber,” “selvbestemmelse og inddragelse,” samt “oplevet sammenhæng.”

Udvalget vil i evalueringen drøfte de indsamlede synspunkter fra forældrebestyrelserne som en værdifuld ressource i udformningen af den nye Børne- og Ungepolitik, der vil præge børnenes trivsel, læring og udvikling i kommunen.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler