ForsideMariagerfjordOplæg til studietur 2024 i Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord

Oplæg til studietur 2024 i Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord

Oplæg til studietur 2024 i Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord

Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune holder møde den 5. februar 2024, hvor der bl.a. på dagsordenen er: Oplæg til studietur 2024

En arbejdsgruppe har på baggrund af drøftelser i Udvalget for Teknik og Miljø og fagenheden for Teknik og Miljøs ledergruppe i 2023 udarbejdet et udkast til en studietur for Udvalget for Teknik og Miljø.

Indstilling

Direktøren for Teknik, Kultur og Klima indstiller til Udvalget for Teknik og Miljø:

  1. At oplægget til studieturen drøftes.
  2. At der tages stilling til, om studieturen skal gennemføres – eventuelt med ændringer – samt hvornår turen i givet fald ønskes gennemført.

Sagsfremstilling

Udvalget for Teknik og Miljø drøftede primo 2023 muligheden for og forslag til en studietur i udvalgets valgperiode. Ledergruppen i Teknik og Miljø er siden kommet med forslag til indholdet af en eventuel studietur.

På den baggrund blev en arbejdsgruppe nedsat i slutningen af 2023 til at komme med et oplæg til en studietur.

Arbejdsgruppen har lavet et udkast til en endagstur med stop i Nye ved Aarhus samt Horsens og Vejle. Formålet med studieturen er at give udvalget inspiration og viden inden for innovativ byudvikling, hvor blandt andet natur, miljø, rekreative muligheder og klimasikring er tænkt ind.

Vedhæftet er program og budget for turen. Forudsat at der skal lejes bus udefra, vil turen beløbe sig til ca. 15.000 kr.

Økonomi

Udgifterne til studieturen dækkes af udvalgskontoen til rejser, konferencer mm. Der er ca. 146.000 kr. til rådighed på kontoen i 2024. Dette beløb fratrækkes udgifter til udvalgets deltagelse i KL’s Klima- og Miljøkonference 11.-12. april 2024.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet