ForsideMariagerfjordNyt Sundhed og Trivselshus i Valsgaard

Nyt Sundhed og Trivselshus i Valsgaard

Nyt Sundhed og Trivselshus i Valsgaard

Valsgaard og Mariagerfjord Kommune er blevet beriget med et nyt Sundhed og Trivselshus, beliggende på Industriparken 7 i den vestlige del af Valsgaard, få kilometer fra Hobro. Ejendommen fungerer som et samlingssted for virksomheder og behandlere, der deler en passion for sundhed og trivsel.

I skrivende stund har tre virksomheder slået sig ned i fællesskabet, og forleden besøgte Himmerlandsposten.dk huset for at lære mere om de nuværende lejere samt om idéen og visionen bag et fælles hus med fokus på sundhed og trivsel.

Idékvinden og ejeren af den 380 m2 store ejendom og de omkringliggende 6000 m2 grund, Jannie Lynge, udtaler: “Huset har stået tomt i nogle år, hvilket vi syntes var en skam. Det er en fantastisk lys og rummelig ejendom med gode udenomsarealer og endnu bedre parkeringsforhold.”

“Valsgaard og Hobro har behov for et fælles hus, hvor iværksættere såvel som allerede etablerede virksomheder og behandlere kan leje sig ind og få sparring, fællesskab samt energi og synergier ved at have ‘kollegaer’ i huset,” fortsætter Jannie Lynge. Hun tilføjer: “På nuværende tidspunkt er vi tre virksomheder i huset, men vi ønsker at tiltrække 2-3 flere kollegaer. Så hvis man har en iværksætterdrøm eller har praktiseret behandlinger hjemme i privaten i flere år og føler, at tiden er kommet til at vokse ud af de rammer, så er her en fantastisk mulighed for at få sit eget lokale i et hus sammen med andre, der arbejder inden for sundhed og trivsel.”

Tanke-feltet
Jette K. Mortensen har i mere end 10 år drevet sin virksomhed med fokus på terapi, coaching og foredrag. Gennem årene har hun lejet sig ind forskellige steder i Hobro. Det nye Sundhed og Trivselshus i Valsgaard er nu basen for Tanke-feltet, hvor Jette kan afvikle mindfulness og yogahold med plads til 13 deltagere på hvert hold. Det store lyse rum kan hun også bruge til sine foredrag, hvor der er plads til 70 deltagere.

Tanke-feltet tilbyder desuden virksomheder at komme til dem og få hjælp til at skabe trivsel på arbejdspladsen, nedsætte stress og sygefravær eller holde foredrag.

Tanke-feltet – Jette K. Mortensen Foto: Himmerlandsposten.dk

Head Nord
Birgitte Bartholomæussen har mere end 20 års erfaring inden for fysioterapi og er specialist inden for svimmelhed, hjernerystelse, piskesmæld og hovedpine. Birgitte er netop startet op med sin virksomhed og har faste konsultationsdage to gange om ugen samt aftaler om aftenen og i weekenden.

Head Nord har fundet rolige omgivelser i Sundhed og Trivselshuset. Lokalet er indrettet med tilpasset dæmpet belysning i loftet og andre faciliteter, der sikrer ro under behandlingsforløbet. Birgitte har blandt andet efteruddannelse inden for Z-Health, en amerikansk funktionel neurologisk hjernebaseret uddannelse baseret på nyeste neurologisk forskning.

Head Nord – Birgitte Bartholomæussen Foto: Himmerlandsposten.dk

Udover Tanke-feltet og Head Nord har Jannie Lynges egen konsulentvirksomhed, Helhjertet, der arbejder teambuilding, mindfulness, Trivsel og Arbejdsglæde samt Lederkurser, har også etableret sig i det nye Sundhed og Trivselshus i Valsgaard.

Jette, Birgitte og Jannie fra de tre virksomheder er i huset den 7. maj mellem kl. 16.30 og 18.00, og alle, der har tid og lyst til at møde dem samt høre mere om mulighederne for at blive en del af Sundhed og Trivselshuset, er meget velkomne til at kigge forbi.

Det er naturligvis også muligt blot at ringe eller skrive til Jannie Lynge angående mulighederne for ens virksomhed. Jannie kan kontaktes på mail: lynge.jannie@gmail.com.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler