ForsideMariagerfjordNy brochure på gaden - med masser af aktiviteter i Mariagerfjord Ungdomsskole

Ny brochure på gaden – med masser af aktiviteter i Mariagerfjord Ungdomsskole

Ny brochure på gaden – med masser af aktiviteter i Mariagerfjord Ungdomsskole

Kalenderåret hedder nu 2024, og det betyder, at Mariagerfjord Ungdomsskole igen er klar til at tilbyde en lang række kreative, nye og velkendte aktiviteter her i første halvår af 2024.

I løbet af det næste halvår af 2024 udbyder Mariagerfjord Ungdomsskole mange Ungdomsskolehold.Nogle er hold som tidligere har været en succes, men der er også en række nye hold samt ture.

Det nye:

Blandt de helt nye aktiviteter i dette halvår er der muligheder for enhver smag. For de kreative er der hold i vidt forskellige retninger. Er man udstyret med en sød tand, er det oplagt at tilmelde sig “Det søde køkken”. Her vil man sammen med andre unge lære teknikker, tips og tricks, så man bliver en mesterbager i det søde køkken. Kreativiteten kan også udfoldes på “Skal vi hækle?” holdet. Her er der mulighed for at prøve kræfter med det fede håndværk hækling, som kan anvendes til produktion af alt lige fra huer til puder og trøjer.

Vil man hellere bruge sin kreativitet indenfor mediefagene er dette også en mulighed i foråret.

På Ungdomsskolen nye “Journalisthold” er der mulighed for at skabe overskrifter og bringe sine egne unge-historier ud i verden. Er man mere interesseret i sociale medier, kan man også lære at mestre reels på holdet “Reel-Champion”. Her man vil få redskaberne til at mestre kunsten at leve reels på sociale medier som Instagram.

Foto: Mariagerfjord Ungdomsskole

Vil man hellere have fart over feltet, bør man se i retningen af det nye hold “Motor Queens”. Dette er for piger der nysgerrige på motorer og elsker action. Her vil man lære at skure løs, og give den gas på ATV’en samt i Bocarten. Er man mere til eventyrlige udfordringer bør man klart kigge i retningen af “3x Skattejagt”. Her vil man bruge kræfter med magnet fiskeri, rav-jagt og skattejagt ved brug af metaldetektor. Hvis man er klar til at blive udfordret i forskellige arenaer er “Golf på 4 måder” et oplagt hold. Her vil man blive testet i traditionel golf, discgolf, fodboldgolf og minigolf. I Mariagerfjord Ungdomsskole er der en lang tradition for maritime aktiviteter, og i foråret udbydes der et nyt spændende hold til vands: “Prøvedykning i Hadsund”. I samarbejde med dykkerklubben Cimbrerne, vil du blive introduceret til undervandsverdenen i en sikker og kontrolleret atmosfære.

Velkendte succeser:

Igen i år har man mulighed for at deltage på bocart- og crosshold i Mariagerfjord Ungdomsskole. Her er der fart over feltet, og giver mulighed for at lære mere om motorer samt vedligehold af maskiner. Vil man gerne kunne køre på vejene, så tilbydes der også førstehjælp og knallertkørekort. Vil man hellere kunne færdes til vands, tilbyder Ungdomsskolen også speedbådscertifikat. For de kreative kan man igen tilmelde sig succesen Ottos krea-klub. Er man mere til sjov og spas er der rig mulighed for dette på både “Double Jump” og “Vandsjov” hold. Her vil man henholdsvis give den gas i trampolinparker og på fjorden. Igen i dette forår er der også mulighed for at komme til Pool Party i Arden Svømmehal. Dette er et tilbud til både unge i junior- samt ungdomsklubber.

Foto: Mariagerfjord Ungdomsskole

Ture:

I løbet af første halvår af 2024, udbyder Mariagerfjord Ungdomsskole den traditionsrige kanotur til Sverige med stop i Liseberg. Vil man undgå at komme på vandet, er der også mulighed for at tilmelde sig en dagstur til Liseberg i sommerferien. Derudover er der i påskeferien en storby-tur til Valencia. Her vil man få mulighed for at udforske den spanske kultur og sproget. Fælles for alle ture er, at de er fyldt med indhold, og mulighed for nye venskaber.

I sommerferien afholder Ungdomsskolen igen “Sommercamp”, hvor man kan give den gas med andre unge i den første uge af sommerferien.

Man kan læse mere om alle aktiviteterne i Ungdomsskolens nye brochure samt på Mariagerfjord Ungdomsskoles hjemmeside her. For at tilmelde sig skal man være mellem 13-18 år.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet