ForsideHimmerlandNu kan du søge støtte: Norlys Vækstpulje er klar med 25 mio....

Nu kan du søge støtte: Norlys Vækstpulje er klar med 25 mio. kr. i årets første uddelingsrunde

Nu kan du søge støtte: Norlys Vækstpulje er klar med 25 mio. kr. i årets første uddelingsrunde

Norlys Vækstpulje Nord har siden sin start støttet lokale projekter med 51,6 millioner kroner, og puljen er lige nu åben for ansøgninger.

Sidste år hjalp Norlys Vækstpulje Nord 270 lokale initiativer med at realisere deres ambitioner, og nu er det igen muligt at søge om en økonomisk håndsrækning fra puljen.

I alt er der afsat 25 millioner kroner til uddeling i første ansøgningsrunde på tværs af de regionale vækstpuljer.

– Norlys Vækstpulje er vores måde at give værdi tilbage til andelshaverne. Vi støtter lokale initiativer, der gør en markant forskel, uanset om det drejer sig om bæredygtighed, grøn innovation eller det lokale engagement, siger Lene Schilling Muldtofte, formand for Norlys Vækstpulje Nord.

Alle kan søge

Sidste år gik cirka 70 procent af de afsatte midler til at støtte initiativer inden for forenings-, idræts- og kulturlivet.

Norlys Vækstpulje Nord støtter dog også initiativer, der har fokus på uddannelse, forskning samt innovative idéer, der kan skabe arbejdspladser. Godt 10 procent af støtten sidste år gik til netop det formål.

– I november sidste år hjalp vi blandt andet Studentersamfundet ved Aalborg Universitet med midler til at anskaffe deres eget lydanlæg til de kulturelle arrangementer, som de frivillige stabler på benene, hvilket i sidste ende bidrager til et mere levende studiemiljø i Aalborg, siger Lene Schilling Mulftofte.

Siden Norlys Vækstpulje Nord for første gang uddelte støtte til lokale initiativer i oktober 2020 er der fordelt i alt 51,6 millioner kroner.

Norlys Vækstpulje Nord har ansøgningsfrist den 1. marts 2024, og du kan læse mere om Norlys Vækstpulje Nord og søge støtte på Norlys’ hjemmeside.

Du kan desuden finde den fuldstændige liste over projekter, som Norlys Vækstpulje Nord har støttet siden 2020.

Der er årligt tre uddelingsrunder i Norlys Vækstpulje Nord, og fristen for at søge de efterfølgende to runder er 1. juni og 1. oktober.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet