ForsideMariagerfjordNanna Stamer flytter sin butik fra Hadsund og til Hobro

Nanna Stamer flytter sin butik fra Hadsund og til Hobro

Nanna Stamer flytter sin butik fra Hadsund og til Hobro

Efter næsten to års drift i Hadsund, hvor Nanna Hall Stamer har drevet modebutik, er det nu tid til at tage springet til en ny destination. Til sommer flytter butikken fra Hadsund til Hobro.

“Jeg har været utrolig glad for mine to år i Hadsund, hvor vi har haft en fantastisk opbakning fra vores loyale kunder, hvilket har bidraget til butikkens vækst,” fortæller Nanna Hall Stamer.

“Men da muligheden for at få attraktive lokaler i Hobro opstod, var det en mulighed, jeg ikke kunne lade passere. Både min medarbejder Monica og jeg selv bor i Hobro, så vi sparer hver uge omkring seks timers kørsel. Samtidig er kundeflowet noget større i Hobro, hvilket giver butikken et større potentiale,” tilføjer hun.

Butikken, som nu befinder sig på Storegade i Hadsund under navnet Stamer & Hall, vil til sommer rykke ind i nye lokaler på Adelgade 46 i Hobro – lige overfor Føtex. Den nye butik vil erstatte tidligere dametøjsbutikker som Miss Trend og Lynggaarden.

Selvom flytningen først sker til sommer, er Nanna allerede i gang med at planlægge butikkens setup i det nye lokale.

“Jeg overtager nøglerne til lokalerne den 1. juli, og jeg skal have tid til at sætte mit præg på indretningen. Derfor er åbningsdatoen endnu ikke fastlagt, men jeg forventer, at det bliver i løbet af sommeren,” siger Nanna.

“Jeg vil bringe nogle nye tøjmærker til butikken, som ikke tidligere har været tilgængelige i Hobro. Jeg ser et marked for kvinder i alderen 35 til 55 år, og jeg er sikker på, at vi kan tilbyde noget unikt, som vil appellere til dem,” tilføjer hun.

Stamer&Hall flytter til sommer fra sine nuværende lokaler på Storegade i Hadsund til Adelgade i Hobro. Foto: Stamer&Hall
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet