ForsideMariagerfjordMystiske blodspor i Arden - hundepatrulje tilkaldt

Mystiske blodspor i Arden – hundepatrulje tilkaldt

Mystiske blodspor i Arden – hundepatrulje tilkaldt

I går formiddag kl. 10.15 blev Himmerlands Politi i Hobro alarmeret af en bekymrende anmeldelse fra en borger i Arden. Politikommissær Mikkel Brügmann fra Himmerlands Politi fortæller, at en borger havde opdaget flere blodpøle på fortovet ved Bluhmesgade i Arden, og en af dem var bemærkelsesværdig stor med en størrelse på omkring 50 x 50 cm.

Det vakte naturligvis bekymring ved politiet, der reagerede ved at sende flere patruljer til stedet, herunder en hundepatrulje, for at følge det blodige spor.

Efter en søgning med hundepatrulje afslørede politiet imidlertid, at virkeligheden var mindre skræmmende end først antaget. Det blodige spor førte heldigvis ikke til en kriminel handling, men sporet ledte hen til et naturligt fænomen: et rådyr.

“Vi har konkluderet, at det blodige spor, der vakte bekymring i Arden, faktisk stammede fra et formodet rådyr,” forklarede politikommissær Mikkel Brügmann og fortsætter:

“Efter at have fulgt sporet opdagede vi små hår og aftryk fra klove, hvilket ledte os til den konklusion, at der ikke var nogen kriminel aktivitet involveret.”

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler