ForsideMariagerfjordMinisterbesøg i Mariagerfjord på Danmarks bedste plejehjem

Ministerbesøg i Mariagerfjord på Danmarks bedste plejehjem

Ministerbesøg i Mariagerfjord på Danmarks bedste plejehjem

På Plejehjemmet Teglgården i Als bliver duften af hjemmelavet mad ikke kun mødt med begejstring fra de ældre beboere; den har også tiltrukket opmærksomhed fra landsdækkende organisationer. Juryen hos Danske Seniorer kårede i en afstemning den 10. november sidste år Plejehjemmet Teglgården som intet mindre end Danmarks bedste plejehjem.

For at fejre denne fornemme anerkendelse og for at dykke dybere ned i, hvad der gør Teglgården i Als i Mariagerfjord til noget særligt, besøgte ældreminister Mette Kierkgaard i dag stedet.

Borgmester Mogens Jespersen og formanden for Udvalget for Sundhed og Omsorg Jan Andersen bød velkommen til Ældreminister Mette Kierkgaard Foto: Mariagerfjordposten.dk

Besøget bød på en varm velkomst af borgmester Mogens Jespersen og formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg Jan Andersen, og en orientering om plejecenterets fokusområder, præsenteret af leder Heidi Jensen. Mariagerfjordposten.dk var på pletten ved ministerbesøget og fangede Heidi Jensen da hun bød velkommen:

Efter et veldækket kaffebord, med hjemmebagte boller og pålæg, fik ministeren en rundvisning, hvor ministeren bl.a. fik mulighed for at besøge Inger Jensen og se hvordan hun bor på Danmarks bedste plejehjem.

Ældreministeren besøgte Inger Jensen på Teglgården Foto: Mariagerfjordposten.dk

Borgmester Mogens Jespersen, formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg Jan Andersen, fungerende fagchef fra Ældre og Omsorg Kit Borup samt direktør Søren Aalund deltog også i ministerbesøget, hvilket vidner om betydningen af Plejehjemmet Teglgården som et fyrtårn inden for ældrepleje i Mariagerfjord.

Der var en god snak over kaffebordet da Ældreministeren besøgte Teglgården Foto: Mariagerfjordposten.dk

Teglgården har skabt en atmosfære, der ikke blot fokuserer på pleje og komfort, men også på fællesskab og den hjemlige følelse af samvær. Ældreministerens besøg understregede en hyldest for den dedikation, der hver dag ligges for dagen på Plejehjemmet Teglgården.

Plejehjemmet Teglgården i Als står som en model for, hvordan omsorg, nærvær og kvalitet i plejen kan skabe en positiv og givende hverdag for ældre borgere i Mariagerfjord.

Besøget fra ældreministeren var en anerkendelse af den fornemme titel som Danmarks bedste plejehjem, som Teglgården blev tildelt for få måneder siden.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet